Transfer harekatı

Transfer harekatı

Konyaspor yöneticilerinden alınan bilgilere göre, bir haftadır görüşmeler yapılan ve ismi açıklanmayan iki yabancı oyuncunun transferlerinin bu hafta bitirileceği ileri sürüldü. Kongre hazırlığı sürüyor

Konyaspor’da, dış transfer ve genel kurul çalışmalarına bugünden itibaren hız verilecek.. Başkan Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan tarafından yürütülen dış transferde hafta içerisinde en az 3-4 yerli ve yabancı oyuncuya imza attırılması beklenirken, yeni yönetim kurulu oluşturulması konusunda da çalışmalar yoğunlaştırılacak.
Konyaspor yöneticilerinden alınan bilgilere göre, bir haftadır görüşmeler yapılan ve ismi açıklanmayan iki yabancı oyuncunun transferlerinin bu hafta bitirileceği ileri sürüldü.. Ayrıca, sözleşmesi biten ve Konyaspor’a yararlı olabilecek yerli oyuncular konusunda da araştırmanın tamamlandığı ve belirlenen isimlerle hafta içerisinde bir araya gelinerek anlaşma zemini aranacağı açıklandı. Konyaspor yöneticilerinin aldığı prensip kararı gereğince, imza aşamasına gelinceye kadar futbolcuların isimlerinin açıklanmayacağı belirtildi.  Ancak, bu futbolcular arasında daha önce isimlerini yazdığımız futbolcuların yer aldığı öğrenildi. Bunlarına başında da Diyarbakırspor kalecisi Gökhan, Diyarbakırspor’un sol kanat oyuncusu; Trabzonspor ve Bursaspor’un da isteği Barış ile Şekerspor’un genç oyuncusu İshak geliyor..
KONGRE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Konyaspor’da, genel kurulla ilgili çalışmalara bugün yenidene başlanacak.. Başkan Bahattin Karapınar’ın bugünden itibaren, mevcut yöneticilerle birlikte  listesine alacağı yeni isimlerle görüşeceği ve listesini oluşturacağı açıklandı.. Bunun dışında, Konyaspor’da ikinci bir listenin oluşturulması konusunda da çalışmalar yapıldığı ileri sürüldü.. Ancak, kesin bir açıklama yapılmadı. Konyaspor’da olağanüstü genel kurulun ilk oturumu 11 Haziran Cuma günü, saat 18.00’de Mevlana Kültür Merkezinde yapılacak. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde genel kurul 19 Haziran Cumartesi günü aynı yer ve saatte tekrarlanacak. 
ERDAL:YUVADA KALDIM, MUTLUYUM
Konyasporla 3 yıllık sözleşme imzalayan Erdal Kılıçaslan, yuvada kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra tek düşüncesinin el birliğiyle Konyaspor'u Süper Lig'de daha büyük başarılara taşımak ve adından söz ettirmek olduğunu söyledi.
"Kendimi yuvamda gibi görüyorum ve her insan yuvasında olduğu zaman mutludur" diyerek açıklamasına başlayan Erdal Kılıçaslan, "Konyaspor'da 2 sezon mücadele ettim. İlk sezonumda küme düşme üzüntüsünü yaşadım. Ancak yeni sezona başlarken, şampiyon olarak yeniden Süper Lig'e döneceğimize inanmıştık. Zaman zaman sıkıntılarda yaşasak bu hedefimize play-off maçlarında büyük bir birlik beraberlik örneği sergileyerek ulaştık. Konyaspor'u Türkiye'nin en iyi 18 takımı arasına taşıdık. Öncelikle bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmem sona ermişti. Ama Konya'da daha yapacak işlerimin olduğunu ve bunları gerçekleştirmeden ayrılmak istemediğimi düşündüm. Yönetimimizden de yeniden çalışmak konusunda teklif geldi. Oturduk ve hiç düşünmeden sözleşmeye imza attık. 3 yıl daha Konyaspor'un başarısı için ter dökeceğim. Artık Konyaspor adına kötü günlerin geride kaldığını düşünüyorum. Yeni sezonla birlikte daha büyük hedefler peşinde koşmalıyız. Konyaspor büyük bir camia ve hedefi de büyük olmalı. Tek düşüncemiz Konyaspor olarak 2010-2011 sezonunda elde edeceği başarılarla adından sıkça söz ettiren bir takım olmaktır" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.