Trabzonspor, Halilhodzic İle Bağları Resmen Kopardı, Yanal Her An İmza Atabilir

Trabzonspor, Halilhodzic İle Bağları Resmen Kopardı, Yanal Her An İmza Atabilir

Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Sözleşme fesih bedeli olarak Boşnak teknik adama, sezon sonuna kadarki alacağı olan 980 bin Euro ödeneceği bildirildi.Bordo mavili kulüp,...

Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Sözleşme fesih bedeli olarak Boşnak teknik adama, sezon sonuna kadarki alacağı olan 980 bin Euro ödeneceği bildirildi.

Bordo mavili kulüp, sezon başında göreve getirilen Halilhodzic ile cumartesi günü yapılan görüşmeler sonrası sözleşmesinin sonlandırılması konusunda karşılıklı mutabakata varılmış ve karar kamuoyu ile paylaşılmıştı. Boşnak teknik adam ve kulüp yetkilileri arasında yapılan görüşmelerin ardından sözleşmenin resmen feshedildiği bildirildi. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile Teknik Direktör Vahid Halilhodzic arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir." denildi.

Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada da, sözleşme fesih bedeli olarak teknik direktör Vahid Halilhidzic’e sezon sonuna kadarki alacağı olan 980 bin Euro ödeneceği belirtildi.

HER AN İMZALARA ATILABİLİR

Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in sözleşmesinin resmen feshinin ardından daha önce prensipte anlaşılan Ersun Yanal’ın adının resmen açıklanması bekleniyor. Yanal’a imza attırmak için Halilhodzic ile bağlarını resmen kopartmayı bekleyen bordo-mavililerin, Yanal’ı yarın Trabzon’a getireceği ve yapılacak son görüşmenin ardından resmi sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.