TorkuSelçuk kaçan galibiyete üzülüyor

TorkuSelçuk kaçan galibiyete üzülüyor

Normal süresi 76-76 tamamlanan Pınar Karşıyaka deplasmanında uzatma yenilen Torku Konya Selçuk Üniversitesi kaçan galibiyete üzülüyor.

Normal süresi 76-76 tamamlanan Pınar Karşıyaka deplasmanında  uzatma yenilen Torku Konya Selçuk Üniversitesi kaçan galibiyete üzülüyor. Sarı-mavili ekip iyi mücadele ettiği deplasmandan eli boş dönmenin ve ateş hattında kalmanın üzüntüsünü yaşıyor

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi sezonun 24.hafta maçında deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya uzatma periyodunda 91-88 yenildi. Normal süresi 76-76 biten maçta  ihtiyacı olan galibiyete çok yaklaşan sarı-mavili ekip uzatma periyodunda rakibine teslim oldu. Uzun bir aradan sonra yükseldiği Beko Basketbol Liginde kalıcı olmayı hedefleyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi kalan maçlarını kazanarak bu hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.Galatasaray, Fenerbahçe gibi zorlu rakipler ardından son olarak bu hafta Pınar Karşıyaka  ile karşılaşan Selçuk kartalları, bu maçın ardından ise düşme hattında rakibi olan takımlar karşısında galibiyet arayacak. Halen 6 galibiyeti bulunan temsilcimizin bu maçlardan iyi sonuçlar alması durumunda lige tutunması bekleniyor. Şu anda Selçuk Üniversitesi’nin 6 galibiyeti bulunuyor ve ligin 15. sırasında yer alıyor.

KALAN MAÇLAR İÇİN NEFESLER TUTULDU

Uzun bir aradan sonra Beko Basketbol Ligi hayaline kavuşan sarı-mavili ekip bu gerçeğin kısa sürmemesini istiyor. Sarı-mavili ekibin kaybetme lüksünün olmadığı maçlar şu şekilde, Trabzonspor Medical Park iç saha, Uşaksportifdeplasman,  AykonTed Kolejliler iç saha, Olin Edirne deplasman, Mersin Büyükşehir Belediyesi iç saha ve Anadolu Efes deplasman

YABANCILAR ZİRVEDE TAKIM DİPTE

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin yabancı oyuncuları istatistiklerde zirvede yer alırken takımın ligin dibinde olması şaşkınlık yaratıyor.TroyAkeemGillenwater sayı liderliğinde 3. sırada yer alırken SeanChristopher Williams ise blok istatistiğinde 1. sırada yer alıyor.SeanChristopher Williamsayrıca top çalma istatistiğinde  de 3. sırada yer alıyor.  2 oyuncunun bu başarılı performansı  takımın ateş hattından kurtulması için yeterli olmadı.  Asist ortalamasında ise Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin kadro dışı bıraktığı Hakan Köseoğlu ise 4. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.