Torku Selçuk keyifsiz

Torku Selçuk keyifsiz

Maç boyu kötü bir performans sergileyen ve rakibine mağlup olan Selçuk Kartalları bu hafta Trabzonspor'u yenerek ikinci yarıda ki ilk galibiyetini almak istiyor. Sözcü Öten: Kötü gidişe son vereceğiz

Basketbol 2. Liginde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi'nde 2. yarıya yenilgi ile başlamanın moral bozukluğu yaşanıyor. İkinci yarıya Bandırma Kırmızı yenilgisi ile başlayan Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller bozuk. Liderliğe yükselme fırsatını kaçıran sarı-mavililer bu hafta oynanacak Trabzonspor’u maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Ligin ilk yarısını mağlubiyet ile kapatan Torku Selçuk Üniversitesi ligin ikinci yarısına da iyi başlayamadı. Deplasmanda Bandırma Kırmızı ile karşılaşan sarı-mavililer maçtan boynu bükük ayrıldı.

Maç boyu kötü bir performans sergileyen ve rakibine mağlup olan Selçuk Kartalları bu hafta Trabzonspor'u yenerek ikinci yarıda ki ilk galibiyetini almak istiyor. Bandırma maçında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten Basın Sözcüsü Kerem Öten “Bandırma'ya galibiyet için gitmiştik ama olmadı. Bandırma genç kadrosu ile bu ligin dişli ekiplerinden. Sezon içinde böyle yenilgiler olacaktır. Önemli olan play-off'ta iyi skorlar almak. Rakiplerimizin de kaybetmesi bizim adımıza olumlu bir gelişme. Bu hafta evimizde Trabzonspor'u yenerek 2 haftalık kötü gidişimize son vermek istiyoruz” diye konuştu. Torku Selçuk Üniversitesi bu sezon deplasmanda başarısız bir grafik sergiliyor. Evinde taraftarlarının desteği ile henüz yenilgisi bulunmayan sarı-mavililer deplasmanda ise 5 mağlubiyet aldı. Selçuk kartalları, ligde aldığı bütün yenilgileri dışarıda aldı. Temsilcimiz deplasmanda Akhisar Belediyesi, Maliye Milli Piyango, Final Gençlik, Göztepe Sportif ve son olarak Bandırma Kırmızı'ya mağlup oldu.

POTADA 2. YARI BAŞLADI

Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun 18 haftası çekişmeli maçlara sahne olurken 4 deplasman takımı evlerine 2 puanla dönmeyi başardı. Puan cetvelinde ilk üç sırayı paylaşan takımlar deplasmanda oynadıkları maçları kaybetmiş olmalarına karşın sıralamadaki yerlerini korurken, üst sıraları hedefleyen diğer takımlar puan farklarını azaltıp zirveye yakınlaşmaya başladılar. Lider Mackolik.com Uşak Üniversitesi, Giresun deplasmanında 2 sayıyla kaybetti. Yeşilgiresun Belediyesi ise galibiyet sayısını 12’ye çıkarttı ve lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. İkinci sırada bulunan Maliye Milli Piyango, Akhisar Belediyesi’nden yenilgi ile dönerken, üçüncü sıranın sahibi Torku Selçuk Üniversitesi de Bandırma Kırmızı ile oynadığı maçı 6 sayı farkla kaybederek beşinci mağlubiyetini aldı.

Zorlu maçlara sahne olan ve en farklı kazanan takımın rakibine sadece 9 sayı ile üstünlük kurduğu haftada galip gelen takımların performanslarını incelediğimizde; alt sıralardan kurtulmaya çalışan Pİ Koleji’nin yeni transferi Kaspars Kambala 27 sayı, 15 ribaundluk performansı ile haftaya damgasını vurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Arthur Johnson 20 sayı, 11 ribaund, Akhisar Belediyesi’ndenTyrone Nelson 19 sayı, 14 ribaund, Best Balıkesir’den Robert Lowery 17 sayı, 10 ribaund, Final Gençlik takımından Marshall Moses ise 11 sayı, 14 ribaund ile double-double yapan diğer oyuncular oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.