Torku Selçuk beceremedi

Torku Selçuk beceremedi

Torku Konya Selçuk Üniversitesi sahasında oynadığı Fenerbahçe maçını 80-55 kaybetti. Sarı-mavili ekip iyi başladığı maçını sonunu getiremedi ve ateş hattında kalmaya devam etti

Beko Basketbol Liginin 23. haftasında sahasında Fenerbahçe Ülker’le karşılaşan Torku Selçuk Üniversitesi rakibine 80-55 yenildi. Kümede kalma mücadelesi veren sarı-mavili ekip bu yenilgi ile ateş hattında kalmaya devam etti.

Karşılaşma Sean Williams’ın faul atışından bulduğu sayı ile başladı. Melih’in sayısı ile öne geçen Fenerbahçe Ülker, Zoric ve Preldzic’in sayıları ile ilk 5 dakikayı 8-7 önde tamamladı. Torku Selçuk Üniversitesi Gillenwater’ın sayısı ile öne geçmesine rağmen, konuk ekip Bogdanovic’in sayıları ile yeniden öne geçti. Farkı 5 sayıya kadar çıkaran rakip Fenerbahçe Ülkere,Torku Selçuk Cem ve Delinkaitis ile cevap vermesine rağmen  ilk periyodu 18-16 geride tamamladı.

İkinci periyotta da iyi oyununu sürdüren Fenerbahçe Ülker karşısında pek bir varlık gösteremeyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi, savunma direnci yüksek rakibi karşısında çok fazla sayı üretemedi.Temsilcimiz ikinci çeyrekte sadece 6 sayı bulabilirken, Fenerbahçe Oğuz, Ömer ve Zoric’in sayıları ile 14-0’lık seri ile soyunma odasına 39-22 önde girdi.

İkinci yarının başlangıcında her iki ekipte sayı bulmakta zorlandı. Delinkaitis, Burak ve Yunus’un sayılarına konuk ekip Junior ile cevap verdi. İlk bölümün ardından kontrolü yeniden eline alan Fenerbahçe Ülker, Bogdanovic ile bulduğu sayılarla final periyoduna 54-39 önde girdi.

Üstün oyununu son periyotta da sürdüren Fenerbahçe Ülker, Bogdanovic’in sayıları ile farkı daha da açtı. Karşılaşmanın son bölümünde İzzet ve Zoric ile sayılar bulan konuk ekip maçtan 25 sayı farkla 80-55 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.