Torku Şekerspor Altay sınavında

Torku Şekerspor Altay sınavında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 28. haftasında Altay ile karşı karşıya geliyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 28. haftasında Altay ile karşı karşıya geliyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Zorlu maçı İstanbul bölgesi ulusal hakemlerinden Osman Yiğit Uzer yönetecek. Uzer’in yardımcılığını Oktay Önge ve Ufuk Altunbaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Metin Cebeci. Yeşil-beyazlıların yarın maçını yönetecek olan Osman Yiğit Uzer, temsilcimizin üçüncü maçına çıkacak. Daha önce Uzer ile iki karşılaşmaya çıkan Şekerspor bu maçlardan bir galibiyet bir de beraberlik aldı. Şekerspor, Uzer yönetiminde çıktığı maçlardan ilkinde 2010 yılında Dardanelspor’a 2-0 mağlup olurken, 2009 yılında ise Turgutluspor’u 2-1 mağlup etti. 

Ligin 2. yarısında kendi saha ve seyircisi önünde istediği sonuçları alamayan ve Play-Off yarışında da geriye düşen Şekerspor lig dördüncüsü Altay karşısında alacağı 3 puanla taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Şekerspor’da Ümit Aydemir, Mehmet Balban ve Uğur Bulut, Kocaeli sarı kart sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Altay maçında kart gördükleri takdirde ligin 29. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçında forma şansı bulamayacak. Öte yandan geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan 7 futbolcudan Ertan Koç ve Hasan Erbay affedildi.

Şekerspor 28. hafta öncesinde 35 puan ve 10. sırada bulunuyor. Temsilcimiz geride kalan 27 haftanın sonunda rakip kalelere 38 gol atarken kalesinde ise 33 gol gördü. Lig’in 4. sırasında bulunan Altay ise kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor’a 2-0 mağlup oldu ve 46 puanda kalarak zirve yarışından uzaklaştı. Türkiye liglerinin köklü kulüplerinden olan Altay ise 41 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde ise 18 gol gördü. Ayrıca iki ekip bu sezon ikinci kez karşı karşıya gelecek. Lig’in 11. haftasında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Altay 1-0 kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.