Torku Konyaspor Hannover dostluğu

Torku Konyaspor Hannover dostluğu

Torku Konyaspor Hannover dostluğu

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Konya'da bulunan Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Stefan Weil, Hannover Belediye Başkanı Stefan Schostok, Türk asıllı Hannover milletvekilleri Mustafa Erkan, Belit Nejat Onay ve beraberindeki heyetle birlikte yemekte bir araya geldi.

Konya Valisi Muammer Erol ve diğer ilgililerinde hazır bulunduğu yemekte bir konuşma yapan Hannover Belediye Başkanı Stefan Schostok, "Konya'da bulunduğumuz süre içerisinde gerçekten çok iyi bir konukseverlik gösterildi. Buranın sıcak insanlarına bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hannover 96 futbol takımımız ile Konyaspor kulüplerinin de mücadelelerine bakıldığında birbirlerine benzeyen yönlerinin olduğunu görüyoruz. Bu durumun bugünden itibaren bir iş birliğine dönüşmesi ve çeşitli alanlarda kurulan dostlukların sporda da sağlam temeller üzerinde sürdürülebilir şekilde devam ettirileceğine inanıyorum" derken, Hannover 96 kulübünün forma, kaşkol ve imzalı futbol topunu başkan Ahmet Şan'a hediye etti.

Konuşmasına Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Stefan Weil, Hannover Belediye Başkanı Stefan Schostok ve katılımcılara Konya'da ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek başlayan  Ahmet Şan, "Çeşitli alanlarda yapılan iş birliğine sporun da eklenmesi ve özellikle alt yapı konusunda iş birliği içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Bu konuyu önümüzdeki günlerde resmiyete dökerek ciddi ve önemli çalışmalar yapmayı istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.