Torku Konyaspor, Bucaspor"a hazırlanıyor

Torku Konyaspor, Bucaspor"a hazırlanıyor

1.Lig'de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Bucaspor’a konuk olacak Torku Konyaspor hazırlıklarına başladı.

PTT 1.Ligin 18. hafta maçında Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak Torku Konyaspor, Antalya’da 12 gün süren devre arası kampının ardından 2 gün izin yaparak bu maçın hazırlıklarına başladı.

Dün akşam Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ndeki antrenman yoğun sis altında yapılırken, hava muhalefeti nedeniyle uçakla Konya'ya gelemeyen teknik direktör Uğur Tütüneker, antrenörler Mert Korkmaz, Necati Uzun ve oyuncular Recep Aydın, Erdal Kılıçaslan, Emrullah Şalk, Atilla Yıldırım ile Ali Turan ve sakatlığının tedavisine devam edilen genç oyuncu Onur Uğlu çalışmada yer almadı. 20 dakikalık koşu ile başlayan antrenmada 3 gruba ayrılan oyuncular pas çalışması yaptı. Antrenman koşu ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Antrenman öncesi konuşan genç futbolculardan Ömer Ali Şahiner, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve tek düşüncelerinin sezonun ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmak olduğunu söyledi. Şahiner, Bucaspor karşılaşmasının sezonun ikinci yarısında oynayacakları her maç gibi kendileri açısından 'final maçı' niteliğinde olduğunu ifade ederek, "Puan olarak zirvenin gerisindeyiz. Son 4 maç oyun olarak iyi izlenimler verdik. Ama önemli olan bizi Süper Lig'e taşıyacak puanları toplamak. İnşallah Bucaspor maçını kötü oynasak bile yeneriz ve yolumuza devam ederiz" dedi.

Bir basın mensubunun, "Takım olarak hedeften koptuğunuzu düşünüyor musunuz?" sorusuna Ömer Ali Şahiner, "Böyle bir şeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Play-Off içerisinde yer alacak 6. takım ile aramızda sadece 5, lider ile de 9 puan var. İki yıl önce 11 puan geriden gelip Süper Lig'e yükselen takımın olduğunu herkes biliyor. Her an her şey olabilir. Bizim için önemli olan her maça ayrı ayrı iyi hazırlanıp puan kaybı yaşamamamız. Oynayacağımız 4 maçı çok önemli görüyorum. Bizim ligdeki durumumuzu bu takımlarla oynayacağımız maçların belirleyeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.