Torku Konya’dan sponsor şikayeti

Torku Konya’dan sponsor şikayeti

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü sponsorluk sözleşmesi bulunan Rixos Otel’den ödeme ile ilgili sıkıntı yaşadıklarını yazılı bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor sponsorları arasında bulunan Rixos Otelle ilgili olarak sıkıntı yaşadıklarını yazılı bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı  

Açıklama da şu ifadeler yer verildi, “Torku Konyaspor Basketbol Kulübü olarak ülkemizin en üst düzey liginde Konya'yı temsil ederken, ait olduğumuzun şehre karşı sorumluluklarımızın farkında olarak yolumuza devam ediyoruz.

Bu farkındalık içinde de şehrimizde birlikte çalıştığımız kurumlar ve şirketlerle olan ilişkilerimizi çok önemsiyoruz. Düzenlediğimiz tüm organizasyonlarda birlikte çalıştığımız kurum ve kuruluşlarla belirli prensipler içinde son derece seviyeli ve iş ahlakına yakışan birliktelikler gerçekleştirdik. Sporun içinde olan centilmenlik ruhunu var olduğumuz her alanda göstermeye son derece dikkat ettik. Bundan sonra da aynı titizlik içinde çalışmalarımızı sürdürmekte kararlıyız.

Uzun zamandır birlikte yol aldığımız Rixos Oteli de bizim çalışma grubumuzun içinde yer alan önemli ve değerli halkalardan biridir. Gerek kendi oyuncularımıza gerekse deplasmana gelen rakip takımlara ev sahipliği yapan Rixos Otel'inden aldığımız hizmetler karşılığında zaman zaman gecikmeli de olsa ödemeler eksiksiz olarak yapılmış, ticari ilişkiler her zaman için son derece düzeyli şekilde ilerlemiştir. Son dönemde kendileri ile yaşadığımız ödeme ile ilgili problem karşısında gördüğümüz uslüp, tavır ve davranış şekli bizleri üzmüş ve bu açıklamayı yapmayı gereğini ortaya çıkarmıştır.

Türkiye turizminde çok önemli bir yere sahip olan Konya'nın oteller konusunda yaşadığı gelişme ve geldiği nokta ile birlikte rekabetin arttığı göz önünde bulundurulduğunda kurumlar arası ilişkilerin önemi bir kat daha artmaktadır. Biz Torku Konyaspor Basketbol olarak etik değerlere önem veren, çalışma ahlakından taviz vermeyen yaklaşımımızın içinde yılların tecrübesi ve Türkiye'nin önemli bir markası Dedeman Oteli ile birlikte son birkaç yılda tüm ülkede şubelerini çoğaltan pazarda çok önemli bir marka haline gelen Anemon Oteli ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Sadece sporda değil, kurumsal ilişkilerde de fair-play ruhunu ön planda tutarak sorumluluklarımızı gerçekleştirmeye, takımımızı Avrupa'ya taşıma hedefi içinde bizimle birlikte aynı ruh ve heyecanla çalışarak destelerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlara da teşekkür ederiz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.