Torku Konya Es Es diyarında

Torku Konya Es Es diyarında

Torku Konyaspor Basketbol takımı, Eskişehir Basket maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Lig'de son haftaların başarılı ekibi Konyaspor, Eskişehir deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyor

Potada şehrimizi en iyi şekilde temsil etmenin çabasını gösteren Torku Konyaspor Basketbol deplasmanda oynayacağı Eskişehir Basket maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yeşil-beyazlılar sabah saatlerinde yapacağı tek çalışmanın ardından Eskişehir’e giderek kampa girecek. Son 3 maçını kazanarak iyi bir hava yakalayan ve gözünü play-off’a diken Torku Konyaspor Basketbol, düşme potasında rakibini devirerek bu çıkışını sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, moraller yerinde.

EN SKORER İKİNCİ TAKIMIZ

Ligin geride kalan 8 haftalık periyotta ortalama 82.7 sayı üretip, ligin en skorer ikinci takımı olarak yoluna devam eden Torku Konyaspor Basketbol, potasında ise ortalama 80 sayı gördü ve puan cetvelinde averajla 6. sırada yer alıyor. 31.3 ribaund, 16.3 asist, 5.7 top çalma, 3.5 blok ortalamaları tutturan Torku Konyaspor Basketbol’da, bu süreçte 22.1 sayı ortalama ile mücadele eden Troy De Vries hem ligin sayı kralı olarak zirvede yer aldı, hem de takımın skor yükünü omuzladı.

YABANCILAR İSTATİSTİKLERDE

Torku Konyaspor Basketbol'da 4.3 ASİST ortalaması ile Josh Mayo hücum organizasyonlarını yönlendirirken, Sean Williams ise 10.1 ribaund, 2.6 blok ortalamaları tutturdu ve pota altındaki en etkili oyuncu oldu. Puan cetvelinde 1 galibiyetle son sırada yer alan NSK Eskişehir Basket ise rakip potalara ortalama 70.6 sayı bırakırken, potasında ise 83.1 sayı gördü. 31.7 ribaund, 14.2 asist, 5.8 top çalma ve 1.7 blok ortalamaları ile mücadele eden Eskişehir temsilcisinde Jerome Randle 19.5 sayı, Matthew Walsh 5.8 ribaund ve 3 asist ortalamaları tutturarak takım içindeki en etkili isimler olarak ön plana çıktılar. Bu sporcuların başarısı Konyalı basketbolseverleri sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.