Torku Arena yılın projesi

Torku Arena yılın projesi

Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu 'Yılın Spor Projesi' seçildi. “Türkiye Spor Adamları Ödülleri” yarışmasında oyların yüzde 46'sını alarak birincilik kürsüsüne çıktı. Ödül töreni 15 Aralık'ta yapılacak

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Spor Adamları Ödülleri’nde ‘Yılın Spor Projesi’ kategorisinde yarışan Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu oyların yüzde 46’sını alarak birinci oldu. Türkiye'nin Marka Spor Organizasyonu 13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri’nde devler belli oldu.‘Yılın Spor Projesi’ kategorisinde rakipleri Vodafone Arena (yüzde 43 (17 bin 891 oy), Timsah Arena (yüzde 10 (4 bin 141 oy)) ve Gloria Sports Arena’yı (yüzde 1 (427 oy)) geride bırakan Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu(yüzde 46 ve kullanılan 18 bin 741 oyla) birinci oldu. Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Organizatör Nedim Delibaş, sonucun halkın oylarıyla belirlendiğini ve biten bir projeye ödülün gitmesinden dolayı duyduğu sevinci dile getirerek, "Umarım bir gün Konyalı dostlarım davet ederlerse Konya'ya gelmekten onur duyarım. Bu büyük proje için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i yürekten kutluyorum. 15 Aralık’ta İstanbul'da bu ödülü takdim etmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.

MARKA HALİNE GELDİK

Organizasyon ile ilgili de bilgi veren Başkan Delibaş, "Türkiye’de artık ‘Türkiye Spor Adamları Ödülleri’ bir marka spor organizasyonları arasına girdi. Komite Başkanımız Turgay Kıran ile Süleyman Seba sezonunda ne yapalım diye düşündük ve gala gecesinin ismini ‘Sporda Barış ve Dostluk Gecesi’ olarak adlandırdık. Bu organizasyona sporla alakalı herkes davetli olacak. Yurt dışından da önemli isimler aramızda olacak. Bununla birlikte önceki yıllara gideceğiz. 1908’den başlayan bugüne kadar gelen Türkiye’deki sporun nasıl geldiğini, şemsiyeli maç yöneten hakemden tutun da 1954 Dünya Kupası’na giden milli takımımızın kura çekimindeki görüntülerine kadar her şeyi izleyeceğiz. Bir nevi zaman tünelinden geçecek gelen konuklarımız.  O gece sevgi, barış ve hoşgörünün uzun zamandır hasretini çektiğimiz görüntüleri olacak. Belki de birçok insanın gözyaşlarını tutamayacak. Çünkü özlediğimiz vefayı o gün göreceğiz. O gece vefa, dostluk ve barış konuşulacak" diye konuştu.Sporda Barış ve Dostluk Gecesinin yaşayacağı dev organizasyon 15 Aralık 2014 Pazartesi akşamı Harbiye Hilton Hoteli Convention Center'de gerçekleşecek.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, yaptığı açıklamada 12 yıldır düzenli olarak yapılan Türkiye Spor Adamları Ödülleri organizasyonunun artık bir marka haline geldiğini belirterek, “Ödül hak sahiplerini  belirleyen www.turkiyesporadamlari.com anketine katılan teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok çekişmeli bir yarışma oldu. Her yıl üstüne koyarak daha iyi bir organizasyonu nasıl yaparızın peşindeyiz. Unuttuğumuz değerleri,vefayı,emeğe saygıyı ve en önemlisi barış ve kardeşlik duyguları içinde bir yılın yorgunluğunu bu gece vesilesi ile atmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.