TOKİ anasınıfı öğrencileri yeteneklerini konuşturdu

TOKİ anasınıfı öğrencileri yeteneklerini konuşturdu

Selçuklu TOKİ İlköğretim Okulu yıl sonu etkinlikleri kapsamında önceki akşam okulun anasınıfı A-Şubesi öğrencilerinin sunduğu gösterilerin yer aldığı renkli bir şenlik düzenlendi.

 Anasınıfı öğretmeni Elçin Kum nezaretinde hazırlanan gösterilerde öğrenciler yeteneklerini sergiledi. Müzik eşliğinde çeşitli halk oyunları oynayan, okudukları şiirler ve marşlarla kendilerinden söz ettiren minikler, salonu dolduran misafirler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.
Programın açılış konuşmasını yapan Selçuklu TOKİ İlköğretim Okulu Müdürü Dr. Mehmet Esgin, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz, derslerinde göstermiş oldukları başarılar ile gelecek için umut vaat etmektedirler. Derslerindeki başarıları ile göz dolduran öğrencilerimiz, sosyal etkinliklerde de önemli başarılar sergilemektedirler” dedi. Eğitimin sadece sınıflarda kitap, defter ve kalemle yapılmadığını aktivitelerle desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Dr. Mehmet Esgin, “Eğitimimizin diğer bir parçası da sosyal etkinliklerdir. Bugün, başarılarına bir yenisini daha ekleyen anasınıfı öğrencilerimiz tarafından hazırlanan yıl sonu etkinliklerini izlemek üzere toplandık. Öğrencilerimiz, bundan sonra da sosyal faaliyetlere devam edeceklerdir. Büyük bir özveri ile çalışan ve bize bu güzel günü hazırlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Anasınıfı öğretmeni Elçin Kum ise, kendilerine 9 ay önce emanet edilen öğrencilere eğitim hayatlarının ilk basamağında sevgiyi ve öğrenme arzusunu aşıladıklarını ifade etti.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından minik öğrenciler, çeşitli gösteriler sundu, şiirler okudu. Yöresel halk oyunlarının başarıyla sergilendiği gecede İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyan Selçuklu TOKİ İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencisi Eda Oranlı salonu dolduran davetlilerden büyük alkış aldı.
RASİM ATALAY
Foto altı: Selçuklu TOKİ İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu etkinlikleri büyük beğeni ile izlendi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum