Tmo Pirinçleri Marketlerde De Satılacak

Tmo Pirinçleri Marketlerde De Satılacak

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ürünlerini kendi adıyla bütün marketlerde satılması için çalışma başlattı.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ürünlerini kendi adıyla bütün marketlerde satılması için çalışma başlattı. Ofis, hali hazırda ülke geneline yayılmış 172 satış noktasında kilosu 2,5 TL'den pirinç satışı yapıyor.

TMO’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, halkın istifadesine sunulan Ofis pirinçlerinin bütün ülke sathına yayılması suretiyle daha fazla tüketiciye ulaşmasını sağlamak ve pirinç fiyatlarını aşağı çekmek için market zincirleri ve bunların üst birlikleriyle görüşmelerin yürütüldüğü ifade edilerek, şöyle denildi:

"Görüşmeler olumlu devam etmekte olup birkaç gün içinde neticelenecektir. Bu kapsamda, TMO logolu, 2 kiloluk paketlerde ülke genelindeki marketlerde satışa sunulacak pirinçler, kilogram başına 2,90 TL'den halkımızın istifadesine sunulacaktır. TMO logolu paketlerde satışa sunulacak pirinçler tamamen yerli ve katkısız Osmancık pirinci olup yüksek kaliteli ürünlerdir. TMO, pirinç piyasalarının istikrarı için almayı planladığı diğer tedbirleri de önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacak, bu alanda olası spekülasyonlara fırsat vermeyecektir."
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.