Titiz davranıyoruz

Titiz davranıyoruz

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Başkan hakan Faydasıçok transfer çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getirdi.

Beko Basketol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devam ediyor.

KOMİTEMİZ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Sarı mavili ekipte Başkan Hakan Faydasıçok transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle devam ettiğini belirterek, “İç transferde duyurduğumuz gibi Sean Williams ve Troy De Vries’in yanı sıra Burak Selen ve Valentin Pastal ile de anlaştık. Dış transferde ise Cihan Amasyalı2yı kadromuza kattık. Transfer komitesindeki arkadaşlar titizlikle çalışmalarına devam ediyor. İsimler konusunda aceleci değiliz. Transferlerin tam anlamıyla noktalanması ardından açıklamayı tercih ediyoruz.” dedi.

RENK KONUSU HALEN BELİRSİZ

Daha önceki açıklamasında renklerin değişmesi noktasında Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile yeniden görüşeceklerini ifade eden Faydasıçok, “Hakkı hocamızla konuyu görüştük. Ancak halen net bir sonuç yok. Ancak şunu belirtmek lazım Selçuk Üniversitesi’nin adını taşıyoruz ve kurumun kurumsal renkleri var. Bu anlamda netlik olmasa da bir değişiklik olacağını şu an için düşünmüyorum. Ancak bir kez daha görüşüp konuyu net bir sonuca bağlayacağız.” İfadelerini kullandı.

SALONDA HUMMALI ÇALIŞMA

Faydasıçok, Torku 19 Mayıs Arena’nın da yeni sezona hazırlandığını belirterek, “Bildiğiniz gibi geçen sezonda da gündeme gelen turnike olayını bu sezon faaliyete geçireceğiz. Aynı zamanda artık biletlerimizi de Biletix üzerinden satışa sunacağız. Bu anlamda daha kurumsal bir yapı olacak. Aynı zamanda salondaki tadilat ve yenileme çalışmaları da devam ediyor. Yeni sezon öncesine tüm bu çalışmalar yetişecektir.” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.