Tıp Ve Hukuk Fakültelerini Kazanan Öğrenciler Cüneyt Çakır’ı Örnek Alıyor

Tıp Ve Hukuk Fakültelerini Kazanan Öğrenciler Cüneyt Çakır’ı Örnek Alıyor

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri'nden bu yıl mezun olarak hukuk fakültesine yerleşen Bahadır Kayar ile tıp fakültesini kazanan Muhammet Alperen Eravşar, iyi bir üniversiteye yerleşebilmek amacıyla bir süre ara verdikleri hakemlik mesleğine...

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri'nden bu yıl mezun olarak hukuk fakültesine yerleşen Bahadır Kayar ile tıp fakültesini kazanan Muhammet Alperen Eravşar, iyi bir üniversiteye yerleşebilmek amacıyla bir süre ara verdikleri hakemlik mesleğine geri dönüyor. Öğrenciler, Cüneyt Çakır’ı örnek alıyor.

Şimdiye kadar U-15, U-17 ve U-19 maçlarını yöneten Bahadır Kayar ve Alperen Eravşar, en yakın zamanda Süper Lig'de maç yönetmeyi hedefliyor. Galip Bitigen başta olmak üzere birçok ünlü hakemin seminerlerine katılan ve başarı sertifikası almaya hak kazanan genç hakemlerden Muhammet Alperen Eravşar İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yerleşti. Bahadır Kayar da Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni tam burslu olarak kazandı. Her iki öğrenci, eğitim hayatlarına İstanbul’da devam edecek olmalarının hakemlik adına önemli olduğunun altını çizdi.

Hakemlik kariyerinin Özel Kılıçaslan Liseleri bünyesinde geleneksel olarak düzenlenen Şehit Asteğmen Saim Çelik Futbol Turnuvası'nda aldığı görevle başladığını dile getiren Bahadır Kayar, “Arkadaşım Alperen’le beraber karakterimizle, dürüstlüğümüzle ve kondisyonumuzla bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Hem üniversite hayatımızı aksatmadan hakemliğe devam edecek hem de düzenli çalışmalarla ve katıldığımız seminerlerle hakemlik yolunda kendimizi geliştireceğiz." dedi.

Aynı anda 300 öğrencinin spor yapabileceği modern tesislere sahip olduklarını dile getiren Özel Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül, "Okulumuzda golftan, okçuluğa, basketboldan kort tenisine kadar neredeyse sporun her dalında yeteneklere imkan tanıyoruz. Okul başarılarıyla gurur duyduğumuz ve Türkiye derecelerine imza atarak seçkin üniversitelere yerleşen Alperen ve Bahadır'ın hakemlik kariyerleri de çok iyi gidiyor. Hedeflerine ulaşacaklarından hiç kuşkum yok." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.