THY Bowling Ligi heyecanlı başladı

THY Bowling Ligi heyecanlı başladı

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen ve 9-24 Haziran tarihleri arasında 17 ilde gerçekleşecek olan Bowling Liginin Konya etabı önceki gün başladı.

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen ve 9-24 Haziran tarihleri arasında 17 ilde gerçekleşecek olan Bowling Liginin Konya etabı önceki gün başladı. Mevlana takımı adı ile mücadele eden Rıza Turizm ligin ilk maçında yüksek skorlara imza atarak Türkiye genelinde 4. sıraya oturdu. Türkiye genelinde 17 ilden toplam 270 takımın katıldığı ve sadece Türk Hava Yolları acentesi çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen THY Bowling Liginde Konya’yı 3 takım temsil ediyor. Mevlana Takımı olarak Rıza Turizm, Firuzen takımı olarak Firuzen Turizm ve Cengiz takımı olarak Cengiz Turizm ligde Konya’nın adını duyuran takımlar oluyor.

Önceki gün Kule Site Magic Land Bowling salonunda gerçekleşen açılış mücadelesinde ter döken Rıza Turizm Mustafa Ulu, İsmail Hakkı Kılınç ve Erdoğan Erat üçlüsü olarak puan topladı. Türk Hava Yolları KonyaMüdürü Ahmet Postallı ve Türk Hava Yolları KonyaOfis Şefi Mehmet Borlu’nun hazır bulunduğu mücadelede takım kaptanı Mustafa Ulu’nun aldığı kritik puanlar genel toplamda önemli bir etken olurken İsmail Hakkı Kılınç ve Erdoğan Erat’ın Strike’leri ise gözlerden kaçmadı. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Konya, Antalya, Bursa, Hatay, Malatya, Muğla, Samsun, Kayseri, Gaziantep, Trabzon,  Erzurum, Diyarbakır ve Van illerinde gerçekleşen Lig tamamlandığında Türkiye genelindeki sıralamada ilk 16’ya giren takımlar İstanbul’da yapılacak Süper Final’de yarışmaya hak kazanıyor.

Türk Hava Yollarının acentalar arasındaki dostluğu ve birlikteliği pekiştirmek için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiğini söyleyen Türk Hava Yolları KonyaMüdürü Ahmet Postallı, “Türk Hava Yolları olarak böylesi güzel etkinlikleri yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bulunun bu organizasyonun devamı ileriki zamanlar içinde de gerçekleşecektir” diyerek katılan Konya takımlarına başarı diledi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.