Thomas Guinn: Bir aile gibiyiz

Thomas Guinn: Bir aile gibiyiz

Torku Konyaspor’un yabancı oyuncusu Richard Thomas Guinn takım olarak şanssızlıklar yaşadıklarını ancak bir aile gibi olduklarını ve takım arkadaşlarıyla oynamaktan büyük keyif aldığını söyledi. Guinn Aziz Bekir için de ‘Çalıştığım en iyi koçlardan birisi

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’un yabancı oyuncusu Richard Thomas Guinn şanssız zamanlar geçirdiklerini ancak bir aile olarak bunun üstesinden geleceklerini ifade etti.

Guinn: “Burası Avrupa’nın en zor liglerinden birisi diyebilirim. Her gün her maçta karşımıza çok sert rakipler çıkıyor. Güçler birbirine çok yakın. Takım olarak inişli çıkışlı günler geçirdik, şanssızlıklar yaşadık, yaşıyoruz. Ama genel olarak kendi adıma yaptığımız işten memnun olduğumu söyleyebilirim. Bir aile gibiyiz ve beraber oynamaktan keyif alıyoruz” dedi

AZİZ BEKİR NE İSTEDİĞİNİ BİLİYOR

Thomas Guinn baş antrenör Aziz Bekir için de şunları söyledi,“Çalıştığım en iyi koçlardan birisi diyebilirim. Ne istediğini biliyor olması çok fark yaratıyor. Birçok koçla çalıştım ama çoğu ne istediğini bize tam olarak anlatamayan koçlardı, Aziz Bekir bunu çok iyi yapıyor. Sahaya çıktığımda ne yapmam gerektiğini bu sayede çok iyi biliyorum. Ayrıca onun bize oynatmak istediği sistemi de seviyorum. Bazen maçlarda çok fazla tepkili gözüküyor ama kendini çok iyi kontrol edebildiği için bu zarar vermekten çok bizi motive ediyor”

AYAK SESİNİ HEMEN FARK EDİYORUM 

Guinn, ayak sesini duyar duymaz Aziz Bekir’in bir şeyler istediğini hemen fark ettiğini söyleyerek,

“Sahadayken genelde bütün kalabalığı görmezden gelirsiniz. Sesleri unutur sadece sahada ne olup bitiyorsa ona odaklanırsınız. Fakat Aziz hocanın ayağını yere vurmasını duyabiliyorum. Bazen bağırdığında fark etmiyorum ama o ne zaman ayağını yere vursa bir şeyler demek istediğini anlıyorum. Nedeni de şu; bu ses basketbol sahasında normalde duyduğunuz bir ses değil. Farklı bir ses olunca dikkatimizi çekiyor. Sonuçta bir yerden sonra ıslıkları, bağırmaları ve alkışlamaları unutmak zorunda kalıyorsunuz. O ayağını yere vurma sesi ise unutulamayacak kadar dikkat çekici” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.