Tff, Soma Şehit Yakınları İle Yemekte Bir Araya Geldi

Tff, Soma Şehit Yakınları İle Yemekte Bir Araya Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Manisa'da oynanacak Süper Kupa öncesi Soma şehit aileleri için yemek düzenlendi. Yemeğe, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de katıldı. Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Manisa'da oynanacak Süper Kupa öncesi Soma şehit aileleri için yemek düzenlendi. Yemeğe, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de katıldı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan OSB Lokali'nde, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Soma’da yaşanan maden faciasında yakınlarını kaybeden aileleri, TFF Süper Kupa öncesi düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemeğe Fatih Terim de katıldı. Daha sonra otobüslerle getirilen madencilerin yakınları masalarda yerini aldı. Bazı maden şehitlerinin çocukları Demirören ve Terim ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

Organizasyon hakkında kısa bilgiyi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar verdi. Koşar, "Üç ay önce kaybettiğimiz 301 kardeşimizin anısına TFF tarafından düzenlenen, değerli iki tane güzide kulübümüzün Manisa'da Süper Kupa final maçının yapılması ve bu anlamlı günde, orada futbol oynayacağı bugün Soma Belediyesi ile TFF'nun birlikte mutabakata varacakları anlaşma ile futbol okulunun imzaları atılacak." dedi.

Konuşmaların ardından, TFF tarafından Soma'da yapılacak olan TFF Futbol Okulu protokolü imzalandı. Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan okulun protokolüne TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı imza attı. Öte yandan, yemeğe katılan üç büyük takımın taraftarları, "Her yer Soma, her yer karanlık." tezahüratı yaptı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.