Saadet Partisi Konya Teşkilat mensupları bayramlaştı

Saadet Partisi Konya Teşkilat mensupları bayramlaştı

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı teşkilat üyeleri Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı düzenledi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığında gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Lüffi Yalman, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Hasan Hüseyin Uyar,Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet  Ali Korkmaz, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Konya Şube Başkanı Yavuz Aydın, İlçe Başkanları ve çok sayıda Parti mensubu katılım gösterdi. 
 

479fc145-8924-4184-b97b-0de47facfa20.jpeg

Bayramlaşma programında söz alan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Bayram vesilesiyle bizleri burada buluşturan Rabbimize hamd ediyoruz. Rabbim kestiğimiz kurbanlarımızı, infaklarımızı kabul etsin. Bu günler vesilesi ile Rabbim tüm Müslümanların da yardımcısı olsun. Hacda olan kardeşlerimiz var. Rabbim inşallah onların da hac ibadetlerini kabul etsin. Öncelikle şehrimizde bayramdan hemen önce yaşanan menfur hadisede katledilen Dr. Ekrem Karakaya'yı ve yine Pençe Kilit operasyonunda şehit olan Çumra nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Mustafa Koca’yı ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

İSLAM COĞRAFYALARI HÜZÜNLERİN YAŞANDIĞI BİR ZAMAN DİLİMİ HALİNE GELDİ

İslam coğrafyalarında yaşanan zülümlere dikkat çeken Saydam, “Bayramlar sevinçlerin yaşanması gereken zamanlar. Ama hem ülkemizde hem de diğer İslam coğrafyalarında sevinçler yaşanması gerekirken aksine bayramlar hüzünlerin yaşandığı bir zaman dilimi haline geldi.Öyle ki; küresel zalimler yeryüzünü zulme ve gözyaşına boğmak adına yeryüzünde kendi planları doğrultusunda bıkmadan usanmadan yoğun bir çalışma yürütmektedirler. Planlarını yürütmek adına dört koldan her alanda faaliyette bulunuyorlar.Sermayeyi ele geçirmişler, yeryüzünün yeraltı yerüstü kaynaklarını sömürmekteler. Medyayı ele geçirmişler, para gücüyle kalemleri satın almışlar, ekranları satın almışlar, insanları istedikleri maniple edip ülkeler üzerinde istekleri siyasi iradeyi işbaşında tutabilmektedirler.Sosyal medya mecraları zaten onların. Buradan da istedikleri gibi bir neslin yetişmesini sağlıyorlar. Bizim çocuklarımızı onlar kontrol ediyor, onlar yetiştiriyorlar.Dünya üzerinde birçok siyasi birlikteliğin arka planında onlar var. Dünya üzerinde istedikleri kararları istedikleri gibi çıkartıp bütün dünya üzerinde uygulayabiliyorlar.İşte yakın zamanda yaşadığımız pandemi bunun en yakın örneğidir. Şimdi ortaya attıkları iklim değişikliği meselesi. Küresel bir kıtlıktan bahsediyorlar. Yapay etten bahsediyorlar. Ve planlarını adım adım uyguluyorlar. Şimdi kurban bayramındayız. Belki yakında kurban kesmemize bile izin vermeyecekler. Küresel ısınma bahanesiyle (şimdilik) sığır cinsini ortadan kaldırmak üzere çalışma yürütüyorlar. Engel olamazsak belki yakında kesecek hayvan bile bulamayacağız” diye konuştu.

34a56fa9-7a7a-42bb-8efa-7a4bd78998a6.jpeg

“İNSANLAR GEÇİM DERDİNDEN BAYRAM SEVİNCİNİ YAŞAYAMIYOR

Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı vatandaşların Bayram sevincini yaşamadığına dikkati çeken Saydam, daha sonra sözlerine şöyle devam etti: “Kısmen bütün dünya üzerinde ağırlıklı ülkemiz üzerinde oluşturulan ekonomik kriz, hayat pahalılığı meselesinin büyük bir kısmının da bununla alakalı olduğu kanaatindeyim.Geçim derdine düşürülen insanımız, ne çocuk yapmaya, ne de ona bakmaya (hem zaman hem de ekonomik gerekçelerle) mecali yoktur. Çocuk büyütmek yerine Avrupa’da yaptıkları gibi ülkemizde de evcil hayvan beslenmesi ile ilgili teşvik çalışmaları da hızla yürütülmektedir.Bugün lgbt, eşcinsellik gibi neslimizi bozacak, kurutacak çalışmaların arkasında olduklarını biliyoruz. Aileyi bozan çalışmaların arkalarında olduklarını biliyoruz. Tohumu bozduklarını ata tohumlarını depoladıklarını şu anda birçok noktada gdo’lu tohumları hayatımıza yerleştirdiklerini biliyoruz.Bilimi ele geçirmişler bu sayede teknolojiyi onlar kontrol ediyorlar. İklim değişikliği yapabilecek projeler üzerinde çalışmaları var. Yapay depremler, afetler oluşturabilecek proje ve çalışmaları var. Hem insan, hem hayvanlar hem de bitkilerin fıtratını bozacak çalışmalar yaptıklarını biliyoruz.Bütün bunları tabi ki ülkeler üzerinde işbirlikçi siyasiler eliyle yaptıklarını da müşahede ediyoruz.Maalesef adamlar yeryüzünü yaşanmaz hale getirmek için bütün bu çalışmaları yaparken, yeryüzünü yaşanabilir bir yer haline getirmek, imar ve ıslah etmekle yükümlü olan Müslümanlar ve onların idarecilerinin hiç dertleri değil.Müslüman halklar ekonomik sıkıntılarla boğuşurken onların idarecileri, lüks şatafat ve gösteriş peşindeler.Ama Allah'a çok şükür Milli Görüş ve onun tek temsilcisi olan Saadet Partililer olarak durumun farkındayız ve bütün gücümüzle her alanda bizler de çalışmalarımız sürdürecek ve dünyadaki bütün mazlum ve mağdurların kurtuluşunu Allah'ın izniyle sağlayacağız. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Liderimiz Erbakan Hocamız bu manada hem bizleri hem de İslam ülkelerini şuurlandırmış bu küresel zalimlerin planlarını deşifre etmiştir. Ve buna yönelik çalışmaları yapacak bütün kurumları kurmuştur. Bize düşen herkes bir ucundan tutmalı ve takatimizin sonuna kadar çalışmalıyız. ‘Düşmanın silahı ile silahının’ Hadisi Şerifi mucibince ilimde, bilimde, teknolojide, medya alanında en iyileri biz olmak durumundayız. Her alanda ifsada karşı imar edecek alternatif çalışmaları yürütmek durumundayız. Bütün unsurlarımızla çalışmak durumundayız.”

10d309f9-6118-4c7f-9864-2d6c7d81eef4.jpeg

MİLLİ GÖRÜŞ TÜM DÜNYADA MANEVİ DEĞİŞİKLİĞE SEBEP OLDU

Bayramlaşma programında partililere hitap eden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Lütfi Yalman, “Tüm islam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayram vesilesiyle bizleri burada buluşturan Rabbimize hamd ediyoruz. Rabbim kestiğimiz kurbanlarımızı, yaptığımız infakları kabul etsin. Bu günler vesilesi ile Rabbim tüm Müslümanların da yardımcısı olsun. Milli Görüş teşkilatları kurulduğu ilk yıldan itibaren sadece siyaset arenasında değil, tüm toplum bazında bir şuur değişikliğine sebep olmuştur. Yine aynı şekilde Rahmetli Erbakan Hocamızın kurduğu D-8 projesi ile dünya genelinde de bir değişiklik ortaya koymuştur. Milli Görüşün ortaya koyduğu İslam Birliği projesi ile islam aleminde mezhepçiliği önlemiş ve dünya siyonizmine karşı duracak bir proje ortaya koymuştur. Şunu bir kez daha hatırlamakta fayda görüyorum ki Milli Görüş harekatı bir Ehli Sünnet harekatıdır” dedi. 

TOPLUMUN MANEVİ DUYGULARI TAHRİP EDİLDİ

İktidarın toplumun manevi değerlerini boşalttığını da belirten Yalman, “Milli Görüş harekatı kurmuş olduğu her ittifak ile millete hizmet etmiştir. Milli Görüş harekatı ittifaklar ile iktidarda olduğu dönemlerde sadece ekonomik anlamda değil, manevi anlamda da millete hizmet etmiştir. Fakat bugün iktidar, 1969 yılından beri Milli Görüş harekatının ortaya koyduğu şuuru yok etmek adına bir çok tavır sergiledi. Geldiğimiz noktada toplumumuzda ne yazık ki manevi anlamda bir çöküntü meydana geldi. Bunun sebebini iyi anlamak gerekiyor. İktidarın ortaya koyduğu tavır ile birlikte ortaya çıkan her olay karşısında bir kılıf bulunmaya çalışılıyor. Biz Milli Görüş olarak iktidarın yanlışlarını hem siyaseten hem de Allah rızası için uyarmaya devam edeceğiz. İktidar ne yazık ki kulağını tıkamakta ısrarcı. İktidar bugün manevi anlamda toplumun da içini boşaltmış durumda. Saadet Partisi yanlışlara karşı direnen bir partidir. İnşaallah bu günleri en az zararla atlatacağız ve milli görüş iktidarında ahlak ve maneviyatı yeniden tesis edeceğiz" diye konuştu.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.