Terör bitsin diye

Terör bitsin diye

Bir operasyonda mayın patlaması sonucu bir ayağını, iki parmağını ve iki gözünü kaybeden ve bir şehidin gözünün nakledilmesi sonucu tekrar gören gazi, terörün bitmesi için asker gitmek istediğini söyl

Vatani görevini yaparken çıktığı bir operasyonda mayın patlaması sonucu bir bacağını, iki parmağını ve iki gözünü kaybeden gazi, bir şehidin kendisine nakledilen gözüyle görüyor. Şehidin gözüyle gören gazi, terörün bitmesi için kendisinin tekrar askere gidebileceğini söyledi.
Konya'da yaşayan evli ve 3 çocuk babası Ali Büyüktürkmen (39), 8 Ağustos 1994 yılında vatani görevini yaptığı Diyarbakır Hani'de mayın patlaması sonucu bir bacağını, iki gözünü ve iki parmağını kaybetti. Başından geçen olayları anlatan gazi, terörü bitirmek için kendisinin tekrar askere gideceğini de ifade etti. Yaşanan olayları anlatan gazi Büyüktürkmen, "1994'de Diyarbakır Hani'de vatani görevimi yaparken mayına basma sonucu iki ayağımı ve iki gözümü kaybettim. İki gözümü kaybetmem sonucunda bir tane
şehidin korneası bana nakledildi. Yüzde 30, yüzde 40 oranında görüyorum ama yine de hayata tutunuyorum. Sağ bacağım kesilecekmiş, sol diz üstünden alınan parçalarla tedavi edilmiş" dedi.

HERKES TERÖRÜN BİTMESİ İÇİN BİRBİRİNE DESTEK OLSUN
Tüm siyasi partilerin bir araya gelerek terör konusunda birbirlerini desteklemesi gerektiğini belirten Ali Büyüktürkmen, "Bugün şehit olan arkadaşları doğacak çocukları tanıyamayacak. Bunlar bizi çok üzüyor. Sakat kalmış bir çok arkadaşım var. Gözü görmeyen, iki ayağı olmayan var. Biran önce sağ-sol parti demeden, taviz vermeden terör konusunun çözülmesi lazım. Sonuç alınana kadar devam etmesi lazım. Şunu tüm kalbimle söyleyebilirim; yarım gözüm ve yarım ayağım var, bugün ben askere gitmek isterim. Kesinlikle terör bitsin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.