Teog’da Dereceler Maltepe Dershanesi’nden

Teog’da Dereceler Maltepe Dershanesi’nden

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı olan (TEOG) sonuçlarına göre Nevşehir'in Ürgüp ilçe birincisi ve ikincisi, Ürgüp Maltepe Dershanesi öğrencisi oldu. Binlerce öğrencinin girdiği sınavda Ürgüp Maltepe Dershanesi öğrencisi...

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı olan (TEOG) sonuçlarına göre Nevşehir'in Ürgüp ilçe birincisi ve ikincisi, Ürgüp Maltepe Dershanesi öğrencisi oldu.

Binlerce öğrencinin girdiği sınavda Ürgüp Maltepe Dershanesi öğrencisi olan Pınar Şeker ve Ali Akçakaya, ilçede birinciliği ve ikinciliği paylaşarak Ürgüp’ün gururu oldu. Açıldığı ilk günden itibaren başarı geleneğini bozmayan dershane, her yıl ilçe birincisini çıkartmaya devam ediyor. Bu başarının tesadüf olmadığını söyleyen Dershane Müdürü Ömer Yakup Geniş, TEOG sınavında bu başarıyı beklediklerini söyledi. Başarının öğrenci merkezli bire bir rehberlik, öğrenci- veli- öğretmen diyaloğunun iyi koordinesinin bir sonucu olduğunu kaydeden Geniş, öğrencilerin çalışma azmi, velilerin ciddi desteği, öğretmenlerin özverili çalışma sisteminin birleşiminden başarının ortaya çıktığını söyledi. Geniş, dershanede yıl içerisinde yaptıkları etüt çalışmaları, bire bir ders anlatımı, gurup çalışmaları, sanal ofisler, yoğunlaştırılmış etüt programları, sosyal aktiviteler ve aile ziyaretlerinin başarıyı arttıran etkenlerden olduğunu söyledi. İlçe birincisi Pınar Şeker ve ikincisi Ali Akçakaya ve ailelerini tebrik eden Dershane Müdürü Ömer Yakup Geniş, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerine ve personeline de teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.