"Temsil gücümüzü arttıracağız"

"Temsil gücümüzü arttıracağız"

Sıhhi Tesisat, Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mehmet Ünlügül, gazetemizi ziyaret ederek proje ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Sıhhi Tesisat, Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mehmet Ünlügül haftasonu gerçekleşecek oda seçimi öncesi gazetemizi ziyaret ederek projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ve Haber Müdürü Hâlid Şen'in yer aldığı ziyarette odanın kurumsallığının arttırılarak üyelere büyük katkılar sağlayacaklarını söyleyen Ünlügül, amaçlarının meslektaşlarının daha iyi şartlarda mesleklerini icra etmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Seçilmeleri halinde birçok önemli projelerinin olduğunun altını çizen Başkan Adayı Ünlügül, meslekteki 30 yıllık tecrübe ve birikimini çalışmalarına yansıtacağını ifade ederek, “329 oy kullanacak üyemiz var. Odamız bugüne kadar belirli bir yapıda hizmet sundu ancak yenilenmesi gereken bir anlayış ve hizmet politikası olması gerekiyor. Meslekte 30 yıllık geçmiş ve birikimim ile eksikleri çok iyi biliyorum. Dolayısıyla bu eksikleri gidermek için göreve ekibimle birlikte talip oldum. Birçok proje ve hedeflerimiz var hepsinin genelinde odamıza bağlı üyelerimizin kurumsal bir yapı içinde mesleki itibarlarını daha yükseğe çıkartmak ve temsil güçlerini arttırmak olacak. Bunun için sosyal, eğitim, gezi, sağlık ve destek projelerimiz olacak. Bunun yanısıra fuarlara katılımlar göstererek mesleki ufku daha da geliştireceğiz. Üyelerimizin kullandığı alet ve malzemeleri oda adına gerçekleştireceğimiz toplu alımlarla alıp üyelerimize avantajlı şekilde sunmak istiyoruz. Özel hastanelerde üyelerimize özel indirimler uygulayacağız” dedi.

TEMSİL GÜCÜNÜ ARTIRACAĞIZ

Ünlügül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Esnaf ve sanatkârlar odasında alacağımız fiyat listelerini güncelleyip, üyelerin işyerlerine astırmayı düşünüyoruz. Mesleki eğitimde yeterlilik faaliyetleri, Meslekte sağlık eğitim faaliyetleri gibi seminerlerimiz de olacak. Üyelerimizin kaynaşıp tanışacağı sosyal faaliyetler tertip etmeyi planlıyoruz. Kısaca odamızın temsil gücünü daha çok arttırarak birliktelik içinde önemli avantajlar sağlamayı hedefliyoruz. Üyelerimizle bire bir yaptığımız görüşmelerde sıkıntılarını dinleyip çözüm noktasında ciddi projeler üretiyoruz. Bu projemiz seçimi kazanmamız durumunda da devam edecek. Üyelerimizi dönem dönem ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyip çözümlerini sunacağız. İşimiz sadece seçilene kadar değil asıl sorumluluğumuz seçildikten sonra olduğunu çok iyi biliyoruz. Kayıt dışı olan birçok arkadaşımız var bunları kayıt altına alarak odamıza kazandırmak istiyoruz. Üyelerin farklılığı göreceği bir yönetim olacağız.” Ünlügül aynı zamanda 20 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek seçimlere oda üyelerinin katılımının önemli olduğunu ifade ederek, hayırlı sonuçlar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.