Konya'da 145 noktada doğal tavuk satışı başladı! Elektroşoksuz kesim yapıyorlar

Konya'da 145 noktada doğal tavuk satışı başladı! Elektroşoksuz kesim yapıyorlar

Helal ve sağlıklı ürünler sunma amacıyla 1997 yılında kurulan Akdeniz Toros, Konya'da da pazar alanını genişletti. Bu markanın ürünleri şehirde tam 145 noktada satılıyor. Özellikle tavuklar kuru yolum oluyor ve kesimi elektroşoksuz gerçekleştiriliyor.

'Helal ve sağlıklı ürün' sloganıyla üretim kapasitesini her geçen gün artıran Akdeniz Toros, Konya'da da tercih edilen bir marka oldu. Bu markanın ürünleri, Konya'da artık birçok markette satışa sunuluyor. Firmanın şehrin farklı noktalarında bulunan billboardlarda yaptığı reklam çalışması da dikkatleri üzerine çekti. “Daha önce hiç doğal tavuk eti yediniz mi” başlığıyla yapılan reklam, Konyalıların da merakını artırdı.

tavuk-3.webp

İSLAMİ USULLERE GÖRE KESİM YAPIYORLAR

Bu firma, ürünlerini hazırlarken, kırmızı ve beyaz ette elektrik şoku vermiyor. İslami ölçülere uygun olarak kesime dikkat ettiğini belirten firma, tavuk grubunda sıcak suda haşlama yapmadan kuru yolum usulü ile ürünlerini hazırlıyor.

thumbnail-img-9363.jpg

SELÇUKLU'DA 37 MERAM'DA 36 KARATAY'DA 12 MARKETTE SATIŞ

Bu firmanın ürünleri, Konya'da tam 145 noktada satılıyor. Selçuklu'da 37 markette, Meram'da 36 markette, Karatay'da ise 12 markette satışı gerçekleştiriliyor. Ayrıca merkez ve diğer ilçelerde ürünlerin hangi marketlerde satıldığı firmanın kendi internet sitesinde satış noktaları kısmında yer alıyor. Firmanın şarküteri, donuk et, taze kırmızı et, beyaz et, kaplamalı ürünleri satışa sunuluyor.

thumbnail-img-9362.jpg

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.