Telekomun pehlivanları moral buldu

Telekomun pehlivanları moral buldu

Türk Telekom İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman, Türkiye Kadınlar Güreş birinciliğinde mücadele etme hakkını elde eden Konya Telekomspor kadın güreş takımına moral yemeği verdi

Futbol, Güreş ve Taekwondo branşlarında faaliyet gösteren ve faaliyet gösterdiği branşlarda minik, yıldız ve gençler kategorilerine önem veren ve özellikle bu kategorilerde yer alan sporculara hizmet veren Konya Türk Telekom Spor kulübü; bünyesinde faaliyet gösteren minik, yıldız ve genç kadın güreş takımını nisan ayında ayrı ayrı yapılacak olan genç ve minik/yıldızlar Türkiye Şampiyonaları öncesinde hem moral vermek hem de görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Telekom İl Müdürü Tevfik F. Karaman, Bölge Müdürü Danışmanı Mustafa Parpar, İl Müdür Yrd. Ve Kulüp Başkanı Mehmet Murat Uslular, Mevlana Telekom Müdürü ve Kulüp Başkan Yrd. Fatih Azizoğlu, Erş. Planlama ve Yatırım Müdürü Muzaffer Yılmaz, Ticari Faaliyetler Müdürü Süleyman Dündar, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri Sait Özdaş, Mehmet Demir, Osman Astam ve Faysal Bayramoğlu ile düzenlediği öğle yemeğinde bir araya getirdi.
Yemekte bir konuşma yapan Konya Telekom İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman; kulübe ve sporcularına her zaman destek olduğunu ve bundan sonra da imkânlar ölçüsünde destek olmaya devam edeceğini, düzenli çalışılması halinde başarının gelmesinin kaçınılmaz olacağını belirterek başarı diledi. Konya Türk Telekom Spor Kulüp Başkanı Mehmet Murat Uslular ise; “Kulüp olarak amaçlarının her zaman çocuklara ve gençlere spor yaptırarak, imkânlar ölçüsünde destek olmak ve onları kötü alışkanlıklardan alıkoymak olmuştur. Bu amaçla faaliyet gösteren kadın güreş takımımız haftada 5 gün antrenman yaparak Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Güreş Şampiyonalarına hazırlanmaktadır.
Sporcularımızın düzenli antrenmanlara daha çok yeni başlamalarına rağmen geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye seçmelerinde kulüp olarak başarı göstererek Türkiye Kadınlar Güreş Birinci Liginde mücadele etmeye hak kazanmış olup, yapılacak Türkiye Şampiyonalarında da dereceler beklenmektedir, güreş sporuna ve Konya spor camiasına yeni sporcular kazandırarak yeni başarılara imza atmak bizleri mutlu edecektir” diyerek,  kulüp güreş antrenörü Hasip Kaplan ve desteğinden dolayı İl Telekom Müdürü Tevfik F. Karaman’a kulüp yönetimi adına teşekkür etmiştir. Güreş şubesi antrenörü Hasip Kaplan ve sporcular ise; başarı sözü vererek, gösterilen maddi ve manevi destekleri boşa çıkarmayacaklarını belirtti.   
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.