“Telafi”sizsiniz

“Telafi”sizsiniz

Ligin ilk yarısının son maçında 34 puanlı Altayı konuk edecek olan Konyaspor maça hazır. Saat 13.30da başlayacak karşılaşma öncesinde Kartalda sakat olan Vahit ile cezalı Mehmet Ayaz forma giyemeyecek

Bank Asya 1. ligde şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor, bugün kendisi gibi iddialı, İzmir temsilcisi Altay ile zor bir maça çıkacak. Atatürk stadındaki maç saat 13.30’da başlayacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Maçta Malatya Bölgesinden Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Mehmet Kağan Bingül yaparken, maçın dördüncü hakemi Çetin Topuz.

Kartallar bugün, güçlü rakibini yenmesi halinde yeniden liderliğe yükselecek. Ancak ilk yarının lider takımını, Pazartesi günü oynanacak Karabükspor-Adanaspor maçı belirleyecek. Ligde ilk 3 sırayı 24’er puanla Karabükspor, Altay ve Konyaspor oluşturuyor.
Konyaspor’da, bugün oynanacak maçın hazırlıkları dün yapılan ter idmanıyla tamamlandı ve futbolcular Tatlıcak tesislerinde kampa  girdi.. Yeşil-beyazlı takımda moral süper.. Tüm camia galibiyette birleşti.. Taraftarları destek için maça davet eden yönetici ve teknik adamlar, Altay’ı yenerek maç fazlasıyla lider olacaklarını ve Pazartesi günkü maçı bekleyeceklerini söylediler. Konyaspor’da, sakat olan Abdulvahid, Umut, Koray ve sarı kart cezalısı Mehmet Ayaz bugün forma giyemeyecek. Kartallar, Altay’a karşı muhtemelen şu 11 ile mücadele edecekler: Recep, Ömer, Görkem, Volkan, Da Silva- Erdal, Yusuf, Ufukhan (Zafer Demir), Poljac- Tayfun, Eser..
Konyaspor ile Altay arasında yapılacak maçın biletleri de dün satışa çıkartıldı.. Taraftarlar biletlerini bugün de stad gişelerinden temin edebilecekler.. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, bilet ücretleri şöyle. Kale arkası tribün: 3 lira.. Maraton, yeni ve eski yeşil tribünler: 5 lira. Kapalı tribün: 20 lira. VİP tribünü: 60 lira. Konuk takım tribünü: 5 lira.
KONYASPOR-ALTAY 14. RANDEVUDA
Bank Asya 1. ligde İzmir takımları için zor hafta. Ligde zirve mücadelesi veren İzmir temsilcilerinden Altay ve Bucaspor haftayı deplasmanda geçirirken, Karşıyaka ise iç sahada puan arayacak.  Ligde topladığı 36 puan ve averajla 2. sırada bulunan Altay, bugün Konyaspor ile karşılaşacak. Bugüne kadar ligde 13 kez karşılaşan iki ekipten Altay'ın 6, Konyaspor'un ise 5 galibiyeti bulunurken, 2 müsabaka da berabere tamamlandı. Bu karşılaşmalarda Altay, 23 Konyaspor ise 26 gol kaydetti. Altay, Konya'da oynadığı 6 müsabakada hiç galibiyet alamazken, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. İki takımın Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında bu sezon oynadığı müsabakayı Altay, 3-1 galip bitirdi. Altay'da sakatlıkları bulunan Okan, Zafer Biryol, Ufuk ve Alp’in yanı sıra sarı kart cezalısı Yiğitcan da Konyaspor maçında forma giyemeyecek.
YAMAN: KAZANMAYA GELDİK
Altay’ın teknik direktörü Fuat Yaman, “Ligin ilk devresini galibiyetle kapatmayı hedefliyoruz” dedi. Yaman, yaptığı açıklamada, Konyaspor’un kadro kalitesi olarak ligdeki güçlü ekiplerden biri olduğunu belirterek, rakiplerinin geçen sezon Süper Lig’deki kadrosunu koruduğunu ve bunun üzerine de takviyeler yaptığını hatırlattı. Her iki ekip için de zor bir karşılaşma olacağını kaydeden Yaman, “Her iki takımın da gösterdiği performans oldukça üst düzeyde. Biz Konyaspor’a göre daha takım oyunu ortaya koyan bir ekibiz. Ligin ilk devresini galibiyetle kapatmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Bugün oynanacak olan maçta dizinde bir problem olan Okan’ın dışında sakatlıkları bulunan Zafer Biryol, Ufuk ve Alp’in yanı sıra sarı kart cezalısı Yiğitcan da Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Altay’da Burak, Mehmet Budak, Musa Sinan ve Şehmus bugün oynanacak Konyaspor müsabakasında kart görmeleri durumunda ligin ikinci devresinin ilk maçında Kartalspor karşısında cezalı duruma düşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.