Tekvandoya yoğun katılım

Tekvandoya yoğun katılım

Tekvando İl Temsilciliğinin 2010 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan Konya İl Birinciliği bugün yapılacak final maçları ile sona erecek.

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya katılımın yoğun olması şampiyonunda bir gün uzamasına neden oldu. İl birinciliğine Konya’da faaliyet gösteren 10 kulüp ve ferdi sporcular katıldı. 20 sıklette yapılan maçlar sonunda dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil edecek.

Ailelerinde yoğun ilgi gösterdiği il birinciliği Atatürk Spor Salonunda bugün yapılacak final maçları ile sona erecek.

Konuyla ilgili konuşan Tekvando İl Temsilcisi Hakkı Mermer söz konusu şampiyonaya katılımın çok yoğun olduğunu ve bu durumun kendilerin oldukça memnun ettiğini ifade etti. Mermer, “ Faaliyet programı içerisinde bulunan il birinciliğini yapıyoruz. Şampiyonaya yoğun bir katılım oldu. Bu nedenle il birinciliğini Atatürk Spor Salonunda yapıyoruz. Bu sayede şampiyonayı izlemeye gelen ailelerimizde rahatça müsabakaları izleyebiliyorlar. Söz konusu şampiyonaya yaklaşık 180 sporcu katıldı. Bu sayının 80’i bayan sporcu. Kulüp bazında ise 10 kulübümüz il birinciliği müsabakalarında mücadele etti. Kulüplerimizin yanı sıra ferdi sporcularımızda bu şampiyonaya katıldı. Bu yoğun katılım bizleri çok memnun etti. Tekvando branşı Konya’da sevilen bir spor. Bu sporun daha da çok sevilmesi ve tekvandoyu daha çok sporcunun yapması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yarışlarda derece yapan sporcularımız Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Söz konusu şampiyona federasyonun belirleyeceği bir il ve tarihte yapılacak” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.