Tekvandocular madalyaları süpürdü

Tekvandocular madalyaları süpürdü

Meram Belediyespor Tekvando Takımı, kısa bir süre önce Mersin’de yapılan turnuvanın ardından şimdi de Isparta’da düzenlenen turnuvada takım halinde şampiyon oldu.

Isparta Belediyesi tarafından 11. Uluslar arası Halı Gül Kültür ve Turizm Festivali Faaliyet Programında yer alan İller Arası Tekvando Turnuvası 12 – 13 Haziran 2010 tarihlerinde yapıldı.

11 ilden 450 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya 10 sporcu ile katılan Meram Belediyespor, 7 birincilik ve 1 ikincilikle takım halinde şampiyon oldu. Minik Bayanlarda mücadele eden Fatma Keleş(30 kg), Elif Güneş(33 kg) ve Ayşe Nur Çiftçi(45 kg) ile Minik Erkeklerde Osman Demir(33 kg) ve Enes Zıpır(40kg) birinci oldular.  Yıldızlarda ise Fatma Nur Canan(37 kg) ile Muhammet Talha Öz(37 kg) de kilolarında birinci olurken Şerafettin Bakır(41 kg) ise ikinci oldu.
Mersin’in Kızkalesi beldesinde yapılan turnuvadan sonra Isparta’da da takım halinde şampiyon olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Meram Belediyespor Tekvando Takımı antrenörleri Ali Yıldız, “Önümüzdeki günlerde yapılacak Türkiye şampiyonası öncesinde bu turnuvalar bizim için çok yararlı oldu. Tekvandoda önemli şehir ve kulüplerin katıldığı bir turnuvada bütün sporcularımızın madalya alması ve takım halinde şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bize her zaman büyük destek veren Meram Belediye Başkanımız Sayın Serdar Kalaycı ile kulüp yönetimimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.