Teknik Bilimler’de 800 öğrenci mezun oldu

Teknik Bilimler’de 800 öğrenci mezun oldu

Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2009-2010 eğitim öğretim yılı mezunlarını verdi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Süleyman Yaldız, öğretim üyeleri, iş adamları, veliler ve öğrenciler katıldı. Mezun öğrencilerin büyük sevinç yaşadığı törende aileleri de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun atölye, laboratuar ve sınıflarının donanımını üstlenen hayırsever iş adamlarına teşekkür plaketi verildi. Plaketlerini öğrencilerin ellerinden alan iş adamları, desteklerinin devam ettirme sözü de verdi.
Törende öğrenciler adına bir konuşan Bilgisayar Programcılığı bölüm birincisi Nuran “Ben ve arkadaşlarım 2 yıldır aldığımız eğitimi bundan sonraki hayatımızda da en iyi şekilde değerlendireceğimize yürekten inanıyorum. Eğitim hayatım boyunca bizlerden emeklerini esirgemeyen öğretim üyeleri ve ailelerimize çok teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız.” dedi.
Konuşmaların ardından 16 bölümden mezun olan yaklaşık 800 öğrenci, diplomalarını protokol üyeleri ile öğretim üyelerinden aldı. Keplerini coşkuyla havaya fırlatan öğrenciler, sevinçlerini arkadaşları ve aileleri ile paylaştı. Yakınları ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, çalınan hareketli şarkılarla da doyasıya eğlendi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.