Tek kazanan Sarayönü

Tek kazanan Sarayönü

Bölgesel amatör Lig 4. Grupta bol kırmızı kartlı geçen haftayı sadece Sarayönü Belediyespor galibiyetle kapattı. Selçuklu Belediyespor ve Akşehirspor rakipleri ile berabere kalırken bu iki maçta toplam 5 kırmızı kart çıktı

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Konya takımları sezonun 16. Hafta maçlarını oynadı. Haftayı Sarayönü Belediyespor galibiyetle kapatırken Selçuklu Belediyespor ve Akşehirspor 1’er puan aldılar.

6 HAFTALIK HASRET BİTTİ 

Sarayönü Belediyespor 6 hafta aradan sonra kazandı. Haftalardır galibiyete hasret kalan yeşil-siyahlılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle Nevşehirspor’u mağlup etti. Abaka’nın attığı gollerle maçı kazanan temsilcimiz ikinci yarıda bir topu direkten dönerken farkı kaçırdı.

SELÇUKLU EVİNDE 1 PUAN ALDI

Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayan Selçuklu Belediyespor geçtiğimiz hafta deplasmanda Toroslar belediyespor ile berabere kalmıştı. Mavi-beyazlı ekip bu hafta da sahasında reyhanlı belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada biri Selçuklu Belediyespor’a  diğeri de rakip takıma olmak üzere 2 kırmızı kart çıktı. Selçuklu Belediyespor’dan Levent Demir 73. dakikada, Reyhanlı ekibinden ise Ahmet Lütfi Özen 89 dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Selçuklu ekibi bu maçı kazandığı takdirde rakibiyle puan farkını 1’e indirecekti.

KIZARAN MAÇTAN 1 PUAN ÇIKTI

Akşehirspor’un  adana deplasmanında oynadığı maçta 3 kırmızı kart çıktı. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçta 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı beraberlikle tamamlamayı başardı. Akşehirspor’un beraberlik golü Tayyar Karadağ’dan geldi. Reyhanlı Belediyespor’da  Hüseyin Büyük ve Hasan Çelikten direkt kırmızı kartla oyun dışında kalırken  Akşehirspor’da ise Ali çevik ikinci sarı kart sonrası gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

SAHA: Sarayönü

HAKEMLER: Selçuk Sarıgül, Kaan Güner, Mehmet Çileli

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Uğurcan, Uğur, Hüsnü, Kenan, Yunus, Mustafa Baştin, Erhan(Dk.82 Enes), İlimdar, Ahmet Sarı(Dk.67 Ahmet Ceran), Birkan, Abaka(Dk.79 Onurhan)

YEDEKLER: Cihangir, Ramazan, Mustafa Karataş, Mevlüt

ANTRENÖR: Ahmet Kök

NEVŞEHİRSPOR: Emrah Bıdık, Emrah Çetin(Dk.79 Selim), Tolgahan, Serdar, Mehmet, Cihan, Elchin, Emre Arkan, Hüseyin, Halil(Dk.61 Elhadjı), Emre Öztürk

YEDEKLER: Yüksel, Erdal, Furkan, Mehmet

ANTRENÖR: Bülent Topuzoğlu

SARI KARTLAR: Dk.47 Yunus, Dk.88 Enes, Dk.88 Onurhan (Sarayönü Bld), Dk.34 Mehmet, Dk.42 Hüseyin, Dk.80 Serdar (Nevşehirspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.