Tek düşüncemiz kupada final

Tek düşüncemiz kupada final

Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Atiker Konyaspor'da 82.dakikada Kibong Mbamba'nın yerine oyuna giren Emre Can Atilla bu sezon ligdeki ilk maçına çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Atiker Konyaspor'da 82.dakikada Kibong Mbamba'nın yerine oyuna giren Emre Can Atilla bu sezon ligdeki ilk maçına çıktı. 8 dakika sahada kalmayı başaran genç futbolcu sahada olumlu işler yaptı. Bu sezon Atiker Konyaspor'da 5.maçına çıkan genç futbolcu daha önce kupada 4 karşılaşmaya çıktı. Emre Can Atilla 238 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Süper Lig’deki ilk maçını Kayserispor’a karşı oynayan genç oyuncu Emre Can Atila, kaybetmeyi hak etmediklerini söylerken, tek düşüncelerinin Salı günü oynanacak Kasımpaşa A.Ş. ZTK yarı final rövanş maçını kazanarak finale yükselmek olduğunu ifade etti.

ÇIKMIŞTIK  KAZANMAK İÇİN

Kayserispor karşılaşmasında 82.dakikada Kibong Mbamba’nın yerine oyuna giren  Emre Can Atila, “Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Kayserispor maçına da bu hedefle çıktık. İlk yarı boyunca rakibimize verdiğimiz pozisyon olmamasına rağmen duran toptan yediğimiz golle mağlup duruma düştük. Ama oyundaki kontrolü elimize geçirip beraberliği sağlayarak soyunma odasına beraberlikle girdik. Bana göre maçın kırılma anı ikinci yarının başında Fofana ile bulduğumuz ama değerlendiremediğimiz net fırsattı. Rakip ikinci kez geldiği pozisyonda da golü buldu. Sonrasında gayretlerimiz vardı ama olmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzde Salı günü oynayacağımız ve bizim için hayati önem taşıyan bir Kasımpaşa ZTK yarı final rövanş maçı var. Bu maçı seyircimizin de desteğiyle kazanıp kupada finale yükselmek ve kupayı kazanmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Takım olarak buna inanıyoruz” dedi.İlk kez bir Süper Lig maçında forma giydiğini de sözlerine ekleyen Emre Can Atila, “Bu her genç futbolcunun hedefi. Mutluyum. İnşallah bu bir başlangıç olur ve bundan sonra daha fazla süre alarak takım başarısına katkı sağlarım” şeklinde görüş belirtti.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.