Tek düşünce 3’te 3 yapmak

Tek düşünce 3’te 3 yapmak

Baydar: Ligin üstü kadar altı da büyük bir mücadelenin içerisinde. Oynanacak her maç büyük önem taşıyor. Bizim amacımız bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşarak kendimizi ligin üst tarafına atabilmek

Yeşil-beyazlı takımın ligde üst üste aldığı galibiyetlerle kendine geldiğini ve zorlu periyotta büyük bir moral kazandığını ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, çıkışın devamını kendileri için büyük önem taşıyan Sivasspor ve SAİ K.Erciyesspor maçlarnda da devam ettireceklerine inandığını belirtti.

MORAL OLARAK İYİYİZ

Ahmet Baydar, ligde sportif anlamda yaşanan kötü günlere Eskişehirspor karşılaşması ile son verdikten sonra takımın moral anlamda bir çıkış yakaladığını söyleyerek, “Bu çıkışı sürdürme adına Balıkesirspor karşılaşması büyük önem taşıyordu. Alınacak istenmeyen bir sonuç rakibimizi bir adım daha bize yaklaştıracak, alacağımız galibiyet ise büyük bir avantaj yakalamamızı sağlayacaktı. Böyle bir ortamda ve son derece kötü bir zeminde oynanan maçta takımımız saha içerisinde mücadele anlamında yapılması gerekenleri yaptı ve son derece değerli bir galibiyet aldı. Teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Peş peşe oynadığımız iki kritik maçtan 6 puan çıkardık ve bir çıkış yakaladık. Bu maçta takımımızı yalnız bırakmayan ve kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurarak 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Aynı desteğin kalan maçlarda içeride ve dışarıda devam etmesini diliyoruz. Ayrıca taraftarlarımızın deplasman ulaşımlarına otobüs desteği veren kişi, kurum ve kuruluşlara da teşekkür ediyoruz. Bu güzel davranışlar ve destekler umarım sezon sonuna kadar devam eder. Bundan sonra önemli olan sportif anlamda yakaladığımız çıkışı kalan maçlarımızda da devam ettirmek. Şimdi önümüzde sıralama olarak altımızda olan Sivasspor ile içeride oynayacağımız başka bir önemli maç daha var. İç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İnşallah Pazar günü taraftarlarımızın vereceği destekle bu maçı da 3 puanla kapatarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

LİGDE BÜYÜK MÜCADEYE VAR

Ligde ikinci devre oynanacak her maçın büyük önem taşıdığını da sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Ligin üstü kadar altı da büyük bir mücadelenin içerisinde. Oynanacak her maç büyük önem taşıyor. Bizim amacımız bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşarak kendimizi ligin üst tarafına atabilmek. Bunu da başaracak takıma sahibiz. Sivasspor ve ardından deplasmanda oynayacağımız SAİ K.Erciyesspor maçlarından alacağımız galibiyetlerle bu hedefimizi gerçekleştirme adına büyük bir avantaj yakalayacağımıza inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

HEDEF TUR ATLAMAK

Baydar, Ziraat Türkiye Kupası’nda 8 yıl aradan sonra önce gruplara kalma, ardından da gruptan çıkma başarısı gösteren yeşil beyazlı takımın bugün Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma ile ilgili olarak da “Hedefimiz kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Bu anlamda Galatasaray maçına tur atlamak için çıkacağız. İyi mücadele ederek ve sonuca  giderek bunu gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.