Tek çare kazanmak

Tek çare kazanmak

56 puanla ligin 4. sırasında bulunan ve Süper Lig hesaplarını son haftaya taşımanın hesaplarını yapan Konyaspor, Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Konyaspor, ligin 33. haftasında İzmir deplasmanında Göztepe ile zor bir 90 dakikaya çıkacak. İzmir Atatürk stadında seyircisiz oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşma TRT Anadolu Kanalı’ndan ve Konya Televizyonu’ndan naklen yayınlanacak. Göztepe-Konyaspor karşılaşmasında İstanbul bölgesinden Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek’in yardımcılığını Sedat Etik ve Ceyhun Adıgüzel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serdar Akkoçoğlu.

Konya’daki hazırlıklarını geçtiğimiz gün öğleden sonra gerçekleştirilen taktik antrenmanıyla tamamlayan yeşil-beyazlılar, İzmir’e dün sabah giderek Movembik otelde kampa girdiler. Konyaspor’un, sakat ve cezalı 3 futbolcusunun yer almadığı İzmir kafilesi şu futbolculardan oluştu. Ercüment Kafkasyalı, Onur Nazmi Terzioğlu, Tolga Ünlü, Selim Ay, Erdinç Yavuz, Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı, Mahamoudou Kere, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Serbay Yağız, Feyyaz Belen, Ertuğrul Arslan, Gökhan Emreciksin, Ali Dere, Recep Aydın, Can Parlayan, Aykut Uluç.

Ligde kalan iki maçını da kazanıp ilk iki sırada yer alarak Süper lige yükselmeyi amaçlayan Konyaspor’da, Göztepe maçında sarı kart cezalısı Pawelek ve Robak forma giyemeyecek. Bu nedenle kaleyi Ercüment korurken, Robak’ın yerinde ise büyük bir olasılıkla Serbay oynayacak. Konyaspor’da, geçen hafta Adana maçında sakatlanan ve hafta içerisinde takımdan ayrı çalışan Abdullah kadroya alınmadı. Sol kanatta Muhammet yer alırken, Ali Dere’nin yerinde ise muhtemelen Ertuğrul ilk 11’de forma giyecek. Ancak, bu konuda kesin kararı teknik adamlara maç öncesi verecek.

Kartallar bugün Göztepe karşısında sahaya muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Ercüment- Tolga, Selim, Erdinç, Muhammet (Abdülkerim)- Perez, Serkan- Gökhan, Ertuğrul (Ali Dere), Recep- Serbay. Konyaspor ile Göztepe, Bank Asya 1. ligde bugün 6. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan maçlarda Konyaspor 2, Göztepe 3 galibiyet almıştı. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor 2-1 kazanmıştı. İstanbul bölgesi hakemi Hüseyin Göçek ise, bu sezon Kartal’ın ilk maçına çıkacak. FİFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, Konyaspor’un geçen sezon deplasmanda Karabükspor’a 2-1 yenildiği maçta düdük çalmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.