TED Koleji, tenis takımını ödüllendirdi

TED Koleji, tenis takımını ödüllendirdi

Okullar arası Konya Tenis il birinciliğinde başarılı müsabakalar çıkartarak Konya birincisi olan TED Konya Koleji Genç Erkek Tenis takımı, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi

Okullar arası Konya Tenis il birinciliğinde başarılı müsabakalar çıkartarak Konya birincisi olan TED Konya Koleji Genç Erkek Tenis takımı, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan Tenis Kortlarında yapılan Okullar arası Genç Erkekler Konya Birinciliğinde tüm rakipleri geride bırakarak Konya Birincisi olan TED Konya Koleji Genç Erkek Tenis takımına bir ödülde okul yönetimi tarafından verildi. Okulda düzenlen törende Mert Işık, Efe Çankırılı Can Berk Bulgurcu ve Dorukan Yılmaz’dan oluşan TED Konya koleji tenis takımı Okul yönetimi tarafından yaptırılan özel bir madalya ile ödüllendirildiler. Öğrencilere ödülleri TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Bağrıaçık, Lise Müdürü Erdal Özkara ve İlköğretim Okulu Müdürü Hatice Ün ve müdür yardımcıları tarafından verildi.

TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Bağrıaçık “Hem eğitim’de hem de sportif etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimizi okul yönetimi olarak ödüllendirmeye devam ediyoruz. Son olarak Konya birinciliğini elde eden Tenis takımımızın öğrencilerini ödüllendirdik. Şimdi ise bu öğrencilerimiz hem okulumuzu, hem de Konya’yı Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmelerini bekliyoruz.” dedi. TED Konya Koleji Genç Erkek Tenis takımı, yapılacak olan Okullar arası Türkiye şampiyonasına, tenis antrenörü Ensar Köktaş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gül Eda Sönmez yönetiminde iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.