Taylandlı Askeri Öğrenciler, Ders Gibi Fuara Katıldı

Taylandlı Askeri Öğrenciler, Ders Gibi Fuara Katıldı

Tayland savunma teknolojileri fuarına ev sahipliği yaparken, fuarı gezen Taylandlı askeri öğrenciler bir çok silahın gerçeğini ilk defa görme imkanı elde ettiklerini ifade etti.

Tayland savunma teknolojileri fuarına ev sahipliği yaparken, fuarı gezen Taylandlı askeri öğrenciler bir çok silahın gerçeğini ilk defa görme imkanı elde ettiklerini ifade etti. Askeri öğrenciler, fuarın kendileri için bir ders niteliği taşıdığını söyledi.

Tayland, Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. Fuara 36 ülkeden 274 şirket katılıyor. Silahlar, güvenlik sistemleri ve iletişim cihazlarının bir arada bulunacağı fuarda ziyaretçiler en son ürünleri tanıma fırsatı buldu.

Fuara Tayland Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı generalleri ve komutanları ile birlikte binlerce askeri lise örgencileri de katıldı.

Askeri lise öğrencilerinden Chanarong Aroon, Cihan’a yaptığı açıklamada, “Burada, televizyonlarda gördüğümüz teknolojiyi görüp inceleme şansı buluyoruz. Bu fuarda incelediğimiz, gördüğüm tüm ürünler bizler için bir ders niteliğinde oldu.” dedi.

Türkiye'den 15 firmanın katıldığı fuar 7 Kasım'a kadar açık olacak.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.