Tayfun: İlk maçlar zor

Tayfun: İlk maçlar zor

Lige başlangıçların her zaman için zor ve bir o kadar da önemli olduğunu söyleyen Tayfun Türkmen, ilk yarının sonunda kazanarak bıraktıkları mücadelelerine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını galibiyetle kapatarak aynı şekilde devam edeceklerini söyl

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı kaptanı Tayfun Türkmen, ilklerin her zaman zor olduğunu ama zoru kolaya çevirmenin de kendi ellerinde olduğunu belirterek, "Sezonun ikinci devresine kendi sahamızda Gaziantep Belediye ile oynayacağımız maçla başlayacağız. Başlangıçlar her zaman önemlidir. İlk yarıyı gayet başarılı ve güzel bir şekilde tamamladık. İkinci devreye de iyi bir başlangıç yapıp bunu devam ettirmek istiyoruz. 'Nasıl başlarsan öyle tamamlanır' diye bir laf var. Bizde sezona galibiyetle başlayıp, ilk yarıyı yine galibiyetle tamamlamıştık. Bu çıkışımızı sürdürmek amacındayız. Görevimizin bilincindeyiz. İnşallah Pazartesi günü seyircimizinde desteğiyle Gaziantep Belediye maçını kayıpsız geçip, sanki lige hiç ara verilmemiş gibi kaldığımız yerden aynı istekle ligin ikinci yarısına başlamak istiyoruz. Çalışmalarımız gayet olumlu geçiyor. Çok yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Döndükten sonra Konya'da yine ilk birkaç gün gayet tempolu antrenmanlar yaptık. İkinci devrenin ilk maçına artık sayılı günler kaldı. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve ilk maçta 3 puanı alırız. Bütün hazırlıklarımızı bunun için yapıyoruz” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Gaziantep Belediye maçının hafta içinde olması nedeniyle taraftarın ilgisini etkileyebileceğini de sözlerine ekleyen Tayfun Türkmen, "Ama Konyaspor taraftarı takımının ihtiyacı olan her zaman  her yerde olmuştur. Taraftarımızın desteğinin bu maçta da yanımızda olacağına inanıyorum. Onları aynı zamanda maça da davet ediyorum. Bizim adımıza çok önemli bir maç olacak" derken, transfer yapan takımların illaki başarılı olacak diye bir kuralın olmadığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Bakıldığında ilk yarı hedeflerinin altında kalan takımların daha çok transfer yaptığını görüyoruz. Devre arasında yapılan transferlerin her zaman için artı getirmediği, bazen de olumsuz yönlerinin olduğunu geçmişe bakıldığında herkes görebilir. Transfer yapmadık ama bence ilk yarı sonunda görünen tabloda transfere ihtiyaç olmadığını söyleyebilirim. İhtiyaç olan mevkilere kendi içimizde çözümler üretilebilir diye düşünüyorum. İnşallah ilk yarıda olduğu gibi aynı uyum ve birlik-beraberlik içerisinde ikinci yarıya başlayacağız. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.