Tavşanlı’da İşverenlere İşbaşı Eğitimi Bilgilendirmesi

Tavşanlı’da İşverenlere İşbaşı Eğitimi Bilgilendirmesi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde işverenler, işbaşı eğitimi hususunda bilgilendirildi.Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayında, İŞ-KUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, İŞ-KUR Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet K...

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde işverenler, işbaşı eğitimi hususunda bilgilendirildi.

Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayında, İŞ-KUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, İŞ-KUR Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Karaaslan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in de katılımıyla ilçedeki işverenlere yönelik İşbaşı eğitim ile ilgili toplantı yapıldı. Gerçekleştirilen sunum ile Tavşanlı işverenlerine işbaşı eğitim programları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Birçok işverenlerin katıldığı programda İşkur programları hakkında detaylı bilgiler verildi. Gerçekleştirilen sunumda İşbaşı Eğitim programlarının bir yıla çıktığı, ayrıca program bitiminden sonra eğer işverenlerin katılımcıyı ise aldıklarında 36 aya kadar sigorta primlerinin işveren hissesinin tamamının İŞ-KUR işsizlik fonundan karşılanacağı bilgisi verildi. İş ve Meslek Danışmanı Salih Elyak programların işleyişi hakkında işverenlere detaylı anlatımda bulundu.(Tİ -EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.