Tatlı: Konya’da kötü bir yorum ve eleştiri almadık

Tatlı: Konya’da kötü bir yorum ve eleştiri almadık

Gazetemizi ziyaret eden Memleket Partisi Konya İl Başkanı Levent Tatlı, “İnsanların çoğunluğunun ilgisini çekmeyi başardık. Özellikle gençlerin ilgisinin hem genel başkanımıza hem de Memleket Partisi’ne olduğunu bir kere daha anladık” dedi. 

Gazetemizi ziyaret eden Memleket Partisi Konya İl Başkanı Levent Tatlı, “İnsanların çoğunluğunun ilgisini çekmeyi başardık. Özellikle gençlerin ilgisinin hem genel başkanımıza hem de Memleket Partisi’ne olduğunu bir kere daha anladık” dedi. 

Memleket Partisi Konya İl Başkanı Levent Tatlı, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Tatlı, “4 ilçede partimizin başkanlığını kurduk. 11 ilçede teşkilatlanmalar devam ediyor, ilçe teşkilatlanmalarını yakında bitireceğiz” dedi

Levent Tatlı, ziyarette parti faaliyetlerinden bahsetti. 4 ilçede teşkilatlandıklarını aktaran Tatlı, Konya'dan büyük bir ilgi gördüklerini anlattı. Ülkenin ve şehrin sorunlarının farkında olduklarını kaydeden Tatlı, çözüm önerilerinin de hazır olduğunu ifade etti. Memleket Partisi’nin kısa sürede bu kadar ilgi görmesini sağlayan etkenin çok çalışmak olduğunu belirten Tatlı, Konya’dan ümitli olduklarını açıkladı. 

GENÇLER İLGİ GÖSTERİYOR

Memleket Partisi Konya İl Başkanı Levent Tatlı, gençlerin partisine ilgili olduğunu dile getirdi. Tatlı, “Bizler Konya’da teşkilatlanmaya çalışıyoruz. 2 aydır stantlarımızla Konya halkına neler yapacağımızı, nasıl çalışacağımızı anlatıyoruz. İnsanların çoğunluğunun ilgisini çekmeyi başardık. Özellikle gençlerin ilgisinin hem genel başkanımıza hem de Memleket Partisi’ne olduğunu bir kere daha anladık. Bunları görünce çalışma azmimizi daha çok geliştirdik. Maalesef imkânlarımız olsa şimdiye kadarki tüm ilçelerde teşkilatlanmıştık. Ama elimizden gelen bu kadar. Daha fazlasını zaman geçtikçe yapacağız. 200 üyemiz Konya’da mevcut ama binlerce destekçimiz olduğunu biliyorum. Çünkü memur sınıfı maalesef siyasetten uzak durduğu için girmek istemiyorlar. Hep duyduğumuz şey ise önümüzdeki seçimde bizleri destekleyeceği yönünde. Umuyoruz ki seçim gecesi tarih yeniden yazılacak” diye konuştu. 

KONYA’DAN UMUTLUYUZ

Konya’da kötü bir yorum ve eleştiri almadıklarını belirten Tatlı, Konya’dan umutlu olduklarını söyledi. Tatlı, “Memleket Partisi doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilme özelliğine sahip. Bazı partiler gibi iktidarın doğru işine bile yanlış demiyoruz. Biz hakikatten yana olduk, öyle de olacağız. Büyük adamlar değil, büyük davaya inanan arkadaşlara ihtiyacımız var. Prensip ve aklımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimizde yol almak isteyen vatandaşlarımızı Kültürpark karşısında bulunan İl Başkanlığımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.