Tatilini Didim’de Geçiren Meksika Büyükelçisinden Belediyeye Ziyaret

Tatilini Didim’de Geçiren Meksika Büyükelçisinden Belediyeye Ziyaret

Tatil amaçlı Didim’e gelen Meksika Büyükelçisi Martha Barcena Coquı, Didim Belediye Başkanı a. Deniz Atabay’a makamında ziyaret etti.Tatil amaçlı Didim’e gelen turistik bir işletmede amca ve yengesiyl...

Tatil amaçlı Didim’e gelen Meksika Büyükelçisi Martha Barcena Coquı, Didim Belediye Başkanı a. Deniz Atabay’a makamında ziyaret etti.

Tatil amaçlı Didim’e gelen turistik bir işletmede amca ve yengesiyle birlikte tatil yapan Meksika Büyükelçisi Martha Barcena Coquı, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Ziyarette Meksikal büyükelçisi Coquı’ya Didim Kültür Mirası Koruma Derneği başkanı Mustafa Şentürk’te eşlik etti. Başkan Atabay ziyaretten dolayı büyükelçiye teşekkür ederken Didim’in tarihi ve kültürel miraslarıyla ilgili bilgiler verdi.

Meksika Büyükelçisi Martha Barcena Coquı ise Didim’de tatil yapmaktan mutlu olduğunu belirterek sadece Didim’in değil Aydın ve İzmir bölgesinden tarihi ve kültürel yerleri gezeceğini söyledi. Ziyaretin sonundan Başkan Atabay, Büyükelçi Coguı’ya Didim’i tanıtıcı hediyeler verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.