Taştekin ailesinin acı günü

Taştekin ailesinin acı günü

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkan Yardımcısı Ercan Taştekin’in Konya’da vefat eden babası Rıza Taştekin gözyaşları ve dualar ile toprağa verildi.

Konya’da uzun yıllar Asayiş Şube Müdürlüğü ve Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerini yapan ve sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkan Yardımcılığı’na atanan Ercan Taştekin’in babası 82 yaşındaki Rıza Taştekin Hakk’ın Rahmeti’ne kavuştu.
Tedavi gördüğü Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Rıza Taştekin için Cuma namazı sonrası Sultan Selim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Vali Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Emniyet teşkilatı, siyasi partilerin temsilcileri ve yüzlerce seveni katıldı.
KOMİSERİN EVLAT ACISI
Sultan Selim Cami’inde aynı anda kılınan bir başka cenaze namazıyla Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekipler Amiri Komiser Enis Şimşek’in prematüre olarak dünyaya gelen ve vefat eden oğlu Mehmet Semih Şimşek de son yolculuğuna uğurlandı. Merhaba Gazetesi olarak 80 yaşında vefat eden 3 çocuk babası Rıza Taştekin ile hayata Merhaba demeden yaşama veda eden minik Mehmet Semih Şimşek’e Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli aileleri ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.