Taşpınar'dan TSYD'ye ziyaret

Taşpınar'dan TSYD'ye ziyaret

Spor Genel Müdür yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, bir dizi ziyaretler için geldiği şehrimizde, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi'ni de ziyaret ederek, Konya spor basını hakkında bilgi aldı..

Halter Federasyonu Genel Sekreteri Mevlüt Ataseven ve Halter İl Temsilcisi Şükrü Buğdaycı ile birlikte TSYD binasına gelen Taşpınar, Başkan Recep Çınar'la bir süre sohbet etti. Konya   spor basınına yabancı olmadığını ifade eden Taşpınar, “Konya basınını yakından takip ediyorum. Konya'da basının güçlü olduğunu, özellikle amatör branşlara önem verdiğini biliyorum. Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'ın da Konyalı olması hasebiyle, Konya basınında çıkan haberlerden bilgi sahibi oluyoruz. Anadolu'da sporun gelişmesi noktasında yerel basına büyük görev düşüyor. Yerel basını, ülkemizin sporda kalkınmasının bir parçası olarak görüyorum. Konya bu açıdan da şanslı bir şehrimiz. Konya hem sporuyla, hem de basınıyla hak ettiği yerlere mutlaka gelecektir” dedi.

TSYD'nin sosyal tesislerini de gezen Spor Genel Müdür yardımcısı ve Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, “Böyle tesisler birçok ilimizde yok. Sadece gazetecilerin değil, spor adamlarının da  gelip hoşca vakit geçirip dinlenecekleri bir tesis olmuş.  Emeği geçenlere bir spor yöneticisi  olarak teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ise  ziyaretten duyduğu  memnuniyeti dile getirdi ve Taşpınar'ın Türkiye için önemli bir spor adamı olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

“Genel Müdür yardımcımızı, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden bu yana tanıyorum. Rizeli olmasına rağmen, yüreğinde Konya sevgisi taşıyan bir spor adamımız. Konya'da çok dostu olduğunu biliyorum. Konya'ya karşı özel bir sevgisinin olduğunu da.  Spor Teşkilatı'nın her kademisinde görev yapmasının yanı sıra Halter Federasyonu Başkanlığını da üstlenmiş durumda.  Zor işlere talip olan, işinin hamalı bir spor adamı. İnşallah Türk halteri kendisiyle çok daha iyi noktalara gelecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.