Taşpınar’dan milli sporculara ziyaret

Taşpınar’dan milli sporculara ziyaret

Spor Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Konya Merkezini ziyaret etti.

İLK DURAK BİSİKLETÇİLER
Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Konya GHSİM Şube Müdürlerinin de yer aldığı ziyaretlerde, Taşpınar ilk olarak Bisiklet Eğitim Merkezini ziyaret etti. Bisikletçilerin odalarını tek tek ziyaret eden Tamer Taşpınar, daha sonra Bisiklet Merkezi dinlenme salonunda tüm sporcularla sohbet etti.

“EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARTMAYIN”
Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkez’lerinin öneminden ve yapılan hizmetlerden bahseden Taşpınar sporcuların isteklerini dinledi. Taşpınar; “Sizlerden beklentilerimiz büyük hepiniz bizler için çok değerlisiniz daha fazla çalışarak emeklerimizin emeklerinizin boşa çıkmayacağını bizlere göstermeniz gerekiyor ve bundan hiç şüphem yok.” dedi.

TOHM SPORCULARIYLA HATIRA FOTOĞRAFI
Daha sonra İl Müdürlüğü binasında yer alan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Taekwondo ve Halter sporcularımızın konakladığı yere geçen Tamer Taşpınar burada sporcuların odalarını ziyaret etti ve istekleri dinledi. Daha sonra tüm sporcular ile bir araya gelen Taşpınar tek tek sporcuları dinleyerek Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinin önemini anlattı. Samimi bir ortamda geçen sohbetlerden sonra Tamer Taşpınar Halter Sporcularımızın antrenman yaptıkları salona geçerek antrenmanları yerinde izledi. Sporcularımız ile hatıra fotoğrafı çektiren Taşpınar daha sonra Konya’dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.