Taşcı’dan Beytullah Çiçek’e ödül

Taşcı’dan Beytullah Çiçek’e ödül

12-13 Haziran 2010 tarihleri arasında Isparta'da düzenlenen 11. Uluslararası Isparta Gül, Halı, Kültür Ve Turizm Festivalinde düzenlenen açık hava kickbox şampiyonasında 63.5 kg'da 1.lik elde eden Beytullah Çicek’i makamında kabul eden Beyşehir Bele

Spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Beyşehir’li sporcularımızın gerek ulusal, gerekse uluslar arası arenalarda elde etmiş oldukları başarılar bizleri oldukça mutlu ediyor. Sporcularımızın başarıları ile göğsümüz kabarıyor. Biz her platformda Beyşehir’in tanıtımı için çaba gösteriyoruz. Sportif alanlarda da elde edilen başarılar da ilçemizin tanıtımına katkı sağladığını düşünüyorum. Ayrıca bu başarılar gelecekte yeni başarılarında öncüsü olacaktır. Bu başarılar genç sporcularımızın hedefini yükseltmesine katkı sağlayacaktır. Ben gerek sporcumuza, gerekse Belediyemiz Kickboks okulu antrenörlerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Beyşehir Belediyespor Kickboks okulu antrenörü Ömer Sevinç’te Belediye Başkanı İzzet Taşcı’ya teşekkür ederek “Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Kendisi göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya desteğini her fırsatta gösterdi. Bize verilen bu desteğin karşılığında ilçemize daha büyük başarılar getirmek için daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu. Sevinç ayrıca turnuvada Ersin Zeybek isimli sporcunun da üçüncülük elde ettiğini sözlerine ekledi. Ziyaret sonrası Başkan Taşcı başarılı sporcu Beytullah Çiçek’e altın ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum