Tarsus Adliyesi Önünde Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tarsus Adliyesi Önünde Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde adliye bahçesinde duruşmadan çıkan bir ailenin fertlerine pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İddiaya göre, kız kaçırma davasıyla ilgili gelişen olaylar mahkemeye taşındı....

Mersin'in Tarsus ilçesinde adliye bahçesinde duruşmadan çıkan bir ailenin fertlerine pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İddiaya göre, kız kaçırma davasıyla ilgili gelişen olaylar mahkemeye taşındı. Bugün yapılan duruşmadan sonra adliyeden çıkan Sertaç Afşin (28) ile ağabeyi Remzi Afşin’in (39) aralarında bulunduğu yakınlarına pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateşten kaçmak isteyen Sertaç Afşin, ağır şekilde yaralanırken, ağabeyi Remzi Afşin ise ayağından vuruldu. 112 ambulanslarıyla Sertaç Afşin, temizlik görevlisi olarak çalıştığı 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne, ağabeyi ise Medical Park Tarsus Hastanesi'ne kaldırıldı. Sertaç Afşin’in, hastanenin acil servisinde hayata döndürülmesi için müdahalede bulunulmasına rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Olayı duyan Sertaç Afşin’in ailesi sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili olarak 3 kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, soruşturma sürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.