Tarım kredi marketlerde   bu tarihler arası ucuz ürün satılacak

Tarım kredi marketlerde bu tarihler arası ucuz ürün satılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından Pek çok market indirime gitme kararı aldı. Konya’da buluna Tarım Kredi Kooperatif marketleri dev indirim kampanyasına başladı.

Türkiye’de ekonomik kriz son yıllarda derinleşmeye devam ediyor. Hayat pahalılığı her geçen gün artarak devam ediyor. Enflasyon ve hayat pahalılığı azaltmak için birçok önlem ve tedbir alınıyor. Bu tedbirler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı çağrıda tüm marketlerin indirime gitmesini istedi. Cumhurbaşkanın yaptığı çağırı sonrası Tarım Kredi Kooperatifleri bir çok üründe indirme gitme kararı aldı.

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi Kooperatif marketinde mevcut indirimlere ek olarak fiyatlarda yüzde 50'ye varan indirim yapılacak. İndirimler; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini kapsayacak.

TARIM KREDİ'DE İNDİRİMLER NE ZAMAN BİTİYOR?

İndirim kampanyası bugün başlayacak, 2 Kasım'a kadar devam edecek. Marketlerde cumartesi, pazar ve pazartesi manav reyonundaki indirimler de sürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum