Tarihi bir süreçteyiz

Tarihi bir süreçteyiz

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmalarının hızlanacağını belirterek, “Hepimiz tarihi bir sürecin arefesindeyiz. Bizleri çok yoğun bir 3 buçuk ay bekliyor” dedi

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat faaliyetlerinin ele alındığı danışma meclisi toplantılarının 42’si yapıldı.  Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın 42. Danışma Meclisi yapıldı. Teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği programa Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı. Protokol konuşmalarının ardından Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Adnan Bahçeci mahalle yönetimi konulu sunumunu yaptı. Program mahalle temsilcilerinin soruları ile sona erdi.  Danışma Meclisi’nde açılış konuşması yapan ve teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi veren Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, kongre sonrası yapılan faaliyetler ve Haziran ayında yapılacak seçimlerle ilgili yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özer, “Milletvekili aday adaylıklarının ilan edildiği bu günler bizler için seçim startının verilmesi anlamına da geliyor. Hepimiz tarihi bir sürecin arefesindeyiz. Bizleri çok yoğun bir 3 buçuk ay bekliyor” dedi. 

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

2015 Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin önemine vurgu yapan Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Ak Parti iktidarı yapmış olduğu reformlarla 12 yıldır Türkiye’yi hep ileriye taşıdı. Bu ilerleyişin devamlılığı ve ülkemizin 2023 ve sonrası hedeflerine ulaşabilmesi için bu seçimler büyük önem arz ediyor.  İkincisi, geçmişte kendi milleti ve değerlerini bir tehdit olarak gören, hak ve özgürlükleri kısıtlayan darbe anayasasını değiştirebilmek adına bu seçimler önemli. Üçüncüsü, Selçuklu’lardan sonra Konya’nın yetiştirdiği ilk Devlet Başkanı Ak Partimizin Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun memleketinin en büyük ilçesinde, Selçuklu’da görev yapan teşkilat mensupları olmak bizim için hem gurur hem de önemli bir sorumluluktur. Bizleri gururlandıran bu önemli sorumluluğu siz dava arkadaşlarımızla birlikte çok çalışarak başarıyla taşıyacağımıza olan inancım tamdır” dedi. 

TEŞKİLATIMIZLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Selçuklu’da bir çok iş yapıldığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bu çalışmalarda her zaman teşkilatımızla uyum içinde çalıştık. İnşallah geçmiş dönemde oluşturduğumuz bu birlik ve beraberliğimiz yeni Başkanımız Mustafa Hakan Özer'in liderliğinde artarak devam edecek ve bu uyum Selçuklu’da vatandaşımızın yaşam kalitesine katkı sağlayacaktır. Selçuklu Belediyesi olarak Selçuklu’yu hep birlikte daha yaşanabilir hale getirmek için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi. Selçuklu Belediyesi’nin birçok alanda hizmet ürettiğini ifade eden Altay, “Şu anda yapımı devam eden projelerimizi tamamlamak için çalışırken diğer taraftan yeni yapılabilecek hizmetleri projelendiriyoruz” dedi. Sille Barajı’nda yürütülen çalışmalara ayrı bir başlıkta değinen Başkan Altay, “ Sille’de önemli restorasyonlar yapıyoruz ve onu tamamlayacak bir iş inşallah hayata geçecek. Yaklaşık 22 milyon TL’lik bir iş. İhalesi yapıldı, müteahhidimiz çalışıyor ve müşahidimiz kontrollerini yapıyor. 600 günlük bir süresi var. İnşallah Sille Barajı Konya’nın yeni piknik ve mesire alanına dönüşmüş olacak. Oradaki su ile Konya’yı buluşturmayı planlıyoruz. 2016 yılında Selçuklu önemli bir hizmete daha kavuşmuş olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.