Taraftar sabırsızlanıyor

Taraftar sabırsızlanıyor

Torkku Konyaspor’da transfer harekatı devam ediyor. Yeşil beyazlı taraftarlar Uğur İnceman, Torje ve Fuchs gibi transferler arından beklentilerini yükseltti.

Torku Konyaspor’da dış transfer çalışmaları sürerken, yeni sezon kamp programı da hafta içerisinde netleşecek.  Dış transferde, şimdiye kadar biri yabancı 5 futbolcuya imza attıran Torku Konyaspor transfer komitesi, transferi, yabancı forvet ve kaleci ile yerli bir sol kanat oyuncusu alarak kapatacak. 

KALU TAMAM GİBİ

Forvet konusunda yapılan açıklamaya göre, Kasımpaşa’nın eski futbolcusu, 32 yaşındaki Nijeryalı oyuncusu Kalu Uche üzerinde durulduğu ve anlaşmada sona yaklaşıldığı kaydedildi. FC Heartland’da futbola başlayan başarılı forvet bu yıl ise El-Jaish takımında forma giydi. Bu transfer için önümüzdeki günlerde menajer Seyit İçgül’ün Katar’a gitmesi beklenmekte. Yapılacak görüşme neticesinde transferin son durumu netlik kazanacak.

KALECİ ARANIYOR

Bu arada yeşil beyazlılarda kaleci konusunda da görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.  İçlerinde Dünya Kupası’nda forma giyen adaylarında bulunduğu  4-5 kaleciden birinin transfer edileceği bildirildi. Ayrıca bu listenin içerisinde geçtiğimiz yıl kiralık olarak Konyaspor forması giyen İtandje’nin de olduğu gelen bilgiler arasında. Yerli kalecilerin yüksek maliyeti nedeniyle yeşil beyazlılar yabancı hakkından kullanarak yabancı bir file bekçisini yeni sezonda kadrosuna katmayı planlıyor.

BAKKAL KONYA’DA

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal’da dün Konya’ya geldi. Transfer komitesi ile bir görüşme gerçekleştiren tecrübeli teknik adam  listedeki isimler noktasında yönetim ile fikir alışverişinde bulundu. Özellikle golcü ve kaleci transferlerinin masaya yatırıldığı görüşme sonrasında transfer çalışmalarına hız verilmesi beklenilmekte.

SOL KANAT BÜYÜK SORUN

Yeşil beyazlılarda sol kanat içinde arayışlar devam ediyor. Oyunu ilki yönlü oynayabilecek bir oyuncu arayan yeşil beyazlıların listedeki isimlerle temaslarını devam ettiriyor. Ergün Teber’in sözleşmesinin sona ermesi Mehmet Uslu’nun ise takımdan ayrılmak istediği yönündeki iddialar bu pozisyon için yapılacak transferi zorunlu hale getiriyor.

KAMPA KADAR BİTMELİ

Torku Konyaspor'da, dış transfer çalışmalarının 5 Temmuz’da Konya’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına kadar bitirileceği açıklandı. Böylece, lig hazırlıkları tam kadro ile başlayacak. Yurt dışı kampı sırasında eksik görülmesi halinde bir futbolcunun daha transfer edilebileceği öğrenildi.

PROGRAM NETLEŞİYOR

Torku Konyaspor’da, dış transferle birlikte yeni sezon hazırlık kamp programı üzerinde de çalışmalar yapılıyor.  Konya, Isparta Davras ve Hollanda’da olmak üzere üç aşamada gerçekleştirilecek sezon hazırlıklarının programının hafta sonuna kadar netleştirileceği belirtildi. Bu arada, Hollanda kampında yapılacak özel maçlar konusunda da girişimler yapıldığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.