Taraftar desteği iştahımızı artırır

Taraftar desteği iştahımızı artırır

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, İstanbul Başakşehir maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Djalma'nın dışında eksiklerinin olmadığını söyleyen Aksoy, “seyirci desteği önemli” dedi

KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Torku Konyaspor Futbol şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Başakşehir maçına ayrı bir önem verdiklerini belirterek, sahaya kazanmak için çıkacaklarını bildirdi. Aksoy, konuşmasında rakiplerine saygı duyduklarını, artık günümüz futbolunda küçük takım büyük takım ayrımı kalmadığını, her takım gücünü sahaya yansıtttığı taktirde başarı oranını yükselttiğini söyledi. Torku Konyaspor Futbol şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Başakşehir'i gözlerinde büyütme ya da hafife alma gibi bir durumlarının sözkonusu olmadığını belirterek, “kende saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maça kesinlikle kazanmak için çıkacağız” dedi. Aksoy konuşmasını şöyle sürdürdü:

SAKATLAR İYİLEŞİYOR

“Kimsenin şüphesi olmasın, sahaya kazanmak ve taraftarımıza sahamızdaki ikinci galibiyeti hediye etmek istiyoruz. Eksiklerim ve sakatlarımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu maç öncesinde Djalma'nın dışında bir eksiğimiz olacağını dünüşmüyorum. Marica yarın (bugün) Konya'ya gelecek ve takımla birlikte çalışmalara çıkacak. Onun durumu da çarşamba günü belli olacak.”

REHAVETE GİRMEK YOK

Başakşehir takımından kesinlikle çekinmediklerini ifade eden Aksoy, “Kadroları deneyimli, yabancıları kaliteli bir takım olan rakipten çekinecek bir durumuz yok. Bizim takımımız rakipten daha deneyimli ve daha iyi oyunculardan kurulu. Dolayısıyla biz onlardan daha güçlüyüz. Saha ve seyirci avantajını da hesap edersek bu maçı kazanarız diye düşünüyorum. Cumartesi günü sözün bittiği yer olacak ve son sözü oyuncularımız söyleyecek” diye konuştu.

Kesinlikle bir rehavete girme gibi bir durumlarının sözkonusu olmadığının altını çizen Selçuk Aksoy, “futbol her sonuca açık, bu konuda hocalar oyuncularımızı mutlaka uyarıyordur. Sonuçta önemli bir takımla karşılaşıyoruz. Rakibin form durumunu, sahaya yansıttığı gücünü de hesap ederek, daha çok koşacak, daha çok top kazanacak ve daha çok pozisyon bularak sonuca gideceğiz” dedi.

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Konuşmasının sonunda taraftarlara da mesaj gönderen, daha doğrusu yeşil-beyazlı ekibe gönül verenleri maça davet eden Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumsulu Selçuk Aksoy, “Bu maç bizim için çok önemli. 'Maça gelsinler bize coşkulu bir şekilde destek olsunlar' diyecem ama sağolsunlar zaten geliyor ve takımı destekliyorlar. Bu maça daha çok gelirlerse coşku daha da artar. Balıkesir ve Kayseri Erciyes maçındaki gibi. Onların çokluğunda tribünler şenlenir, görsel bir şov olur. Bu da bizim oyuncuların galibiyet iştahını kabartır” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.