Taraftar daha ne yapsın

Taraftar daha ne yapsın

Torku Konyaspor yönetimi Sivasspor karşısında alınan yenilgi sonrası taraftarlardan sabır istedi. Yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar ise bu isteğe, Sezon başından buyana takıma her türlü desteği verdik ve başarı bekliyoruz” cevabını verdi

Torku Konyaspor’u sezon başından buyana  yağmur-çamur, kar-kış demeden destekleyen,  Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumunu her maçta dolduran ve yeni sezonda rekorlara imza atan yeşil-beyaz sevdalıları  Sivasspor karşısında alınan yenilgi sonra büyük hayal kırıklığı yaşadı.  Sezon başından buyana takımlarına gereken her türlü desteği fazlasıyla veren Torku Konyaspor taraftarı bu desteklerinin karşılığını takımın başarı alarak göstermesini bekliyor.  Ancak Torkru Konyaspor yönetimi  ise taraftarlardan sabır bekliyor.

TARAFTAR DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEK

Sezon başından buyana yeni yüzüyle takımını destekleyen, yaptığı görsel şovlarla ve stadyum doluluk oranıyla rekorlara imza atan Torku Konyaspor taraftarı takımlarını desteklemeye kaldığı yerden devam edecek. Yeşil-beyaz sevdalıları  sevdalarının kişi veya kurumlara olmadığını  tek sevdalarının Torku Konyaspor arması olduğunu  ve takımlarını her zaman destekleyeceklerini ifade ettiler

YÖNETİM DESTEK İSTEDİ

Torku Konyaspor yönetimi  sezon başından buyana takımı destekleyen ve en son Sivasspor maçında takımlarına verdikleri destekle tüm Türkiye’ye örnek olan yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlardan zorlu Erciyes maçı için destek istedi.Yönetim, Sivasspor’a karşı iç sahada 1-0 kaybedilen mücadelede verdikleri destek ve tribün şovlarıyla herkesi kendisine hayran bırakan taraftarlara teşekkür ederken, deplasmanda oynanacak Erciyesspor maçına gidecek taraftarlarımıza ulaşım konusunda Konyalı iş adamlarının ve kuruluşların destek vermelerini istedi.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Sezon başından bu yana gerek maçlara gösterdikleri ilgi, gerekse verdikleri muhteşem destekle herkesin gıptayla takip ettiği taraftarlarımız, sezonun ikinci yarısında geride kalan haftalarda da bu alandaki liderliklerini kimseye kaptırmayacaklarını bir kez daha gözler önüne serdiler. Torku Konyaspor’umuzun iç sahada şanssız bir şekilde 1-0 kaybettiği Sivasspor karşılaşmasındaki hayranlıkla izlenen tribün şovuyla farklarını ortaya koyan taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız SAİ K.Erciyesspor maçı takımımız adına büyük önem taşımakta. Bu maçta tribün desteğinden mahrum kalmamak adına taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Balıkesirspor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada otobüs konusunda destek vererek Konyalı sporseverlerin ulaşımını sağlayan iş adamlarımızın ve kuruluşlarımızın aynı desteği bu kritik maç öncesinde de tekrarlayacaklarına ve taraftarlarımızın Kayseri’de takımımızı yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Ulaşım konusunda otobüs tahsisinde bulunacak iş adamlarımızın ve kuruluşlarımızın Taraftar Sorumlusu İsa Gürler ile irtibata geçmeleri gerekmektedir ”

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum