Taraftar ‘bende varım’ dedi

Taraftar ‘bende varım’ dedi

Play-Off’larda mücadele edecek olan Konyaspor’a destek sürüyor. Yeşil-Beyazlı renklere gönül verenler dün konvoy oluşturarak şehir merkezinde tur attılar.

Taraftarlar” Orada Bende varım” sloganıyla takımlarını yanlız bırakmadıklarını gösterdiler. Karabükspor ve Bucaspor'un ardından üçüncü bilet için mücadele edecek olan Konyaspor, İstanbul Silivri Klasis Golf'te Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Konya’da ise Yeşil-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar takımlarına destek olmak için Konya merkezinde şehir turu gerçekleştirdi. Çok sayıda taraftarın katıldığı şehir turunda çevredeki vatandaşlarda alkışlayarak destek verdi.

Takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ettiklerini ifade eden Sedat Ertürk ve Şuayip Başak” Düzelenen bu şehir turuna katılan herkese teşekkür ediyoruz. Takımımız İstanbul’da başarılı sonuçlar alarak Süper Lige yükselecektir. Buna inancımız tam. Taraftarlar olarak takımımızın yanındayız”diye konuştular. Öte yandan Konyaspor'un yarın Adanaspor ile İstanbul Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynayacağı Yükselme Grubu ilk maçı için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde taraftalara sınırsız sayıda otobüs tahsisi yapıldı. Maça gitmek isteyen taraftarları taşıyacak otobüsler bu gece saat 00:00'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu önünden hareket edecek. Ayrıca taraftarlara otobüste kumanya ikramında da bulunulacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.