Konya'da 6 mağazası olan marketten karpuz indirimi! Fiyatı gören şoke oluyor

Konya'da 6 mağazası olan marketten karpuz indirimi! Fiyatı gören şoke oluyor

Bir dönem pahalı olduğu gerekçesiyle dilimle satılan karpuz, Konya'daki bu markette 2,99 liradan satışa sunuldu.

6 mağazasıyla hizmet veren Konya'nın yerel marketlerinden Bak Bu Gross'ta karpuzun kilogram fiyatı 2,99 TL'ye düştü. Şehirde bir dönem pahalı olduğu için karpuz dilimle satılıyordu. Kadın Doğum Hastanesi yanı, Azra Konutları karşısı, Yeni İstanbul Yolu Nadir Avcan Petrol içi, Şirin Hanım çeşmesi karşısı, Dumlupınar Mahallesi ve Musalla Bağları Ankara Yolu Caddesi'ndeki mağazalarıyla hizmet veren Bak Bu Gross Market, 10-18 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak büyük bir indirim kampanyasına imza attı. Suda, sodada, sıvı yağda, çayda, bakliyat grubu ürünlerinde, ette, sebzede ve meyvede indirime giden market, büyük beğeni aldı.

KONYALILARIN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Bu marketin indirimli ürünleri arasında en fazla dikkat çeken ise karpuz oldu. Bir dönem pahalı olduğu için yarım satılmasıyla gündem olan karpuzun kilogram fiyatı Bak Bu Gross Market'te 2 lira 99 kuruşa düştü. Bugün Konya'daki birçok markette 6 ile 10 lira arasında satılan karpuzun bu markette 2,99 TL'ye satılması, Konyalıların ilgisini çekti.

454763854-926938049445756-5137595998685925970-n.jpg

VATANDAŞTAN YORUM: DEMEK Kİ UCUZA SATILABİLİYOR

Konyalılar, vaktinde karpuzun pahalıya satılmasına tepki gösteriyordu. Bak Bu Gross Market, kamyonlarla karpuzları getirip, mağazalarının önüne indirdi. Karpuzda kampanyaya gittiğini duyuran markete Konyalılar akın etti. Birçok vatandaş, “Şimdiye kadar hep kilosu 10-15 liradan karpuz yedik. Hala birçok yerde karpuzun kilogram fiyatı 6 ile 10 TL arasında değişiyor. Bak Bu Gross Market de ise 2,99'a satılıyor. Demek ki istenince fiyatlar düşürülebiliyormuş. Şimdiye kadar karpuzu pahalıya yedik. Allah, indirim yapan, vatandaşın yanında olan her işletmeden razı olsun. Geldik, 2,99'a karpuzumuzu aldık, şimdi gidiyoruz” dedi.

DİĞER YEREL MARKETLERE ÖRNEK OLSUN

Konyalılar, bu indirim furyasının diğer yerel marketlere örnek olmasını istiyor. Konya'da birçok yerel market bulunuyor. Bu marketler, dönem dönem indirim kampanyası yaptıklarını sosyal medya hesaplarından duyuruyor. Konya halkı, hangi markette hangi üründe indirim olduğunu, yakından takip ederek, tasarrufa gitmenin yollarını arıyor.

HAMDİ BUĞUR

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.